Aan de slag in League of Legends

Let op MOBA-gamefans! Je bent er vrij zeker van dat je al bekend bent met League of Legends (LoL), een van de meest succesvolle gratis te spelen games. Beginners kunnen het hele spel een beetje ingewikkeld of verwarrend vinden. Maak je geen zorgen: we zijn hier om alles te bespreken wat je moet weten over deze multiplayer online battle arena (MOBA)-game!

Hier is het principe identiek aan de meeste andere MOBA-games. Er is een team van drie tot vijf spelers waar je aan mee kunt doen. Vervolgens kies je een kampioen en vecht je tegen een ander team. Het doel is om je een weg te banen in de basis en verdediging van je vijanden.

De kampioenen

Je moet kieskeurig zijn bij het kiezen van een kampioen, omdat deze verschillende vaardigheden, zwakheden, sterke punten en krachten heeft die andere kampioenen beïnvloeden. De verschillende soorten kampioenen zijn Mages, Fighters, Tanks, Supports en Junglers. Geef je kampioenen een boost voor vrij hoge kansen om het spel te winnen. Koop items tijdens de hele competitie, zodat je je kampioen verder kunt aanpassen en de gebieden kunt verbeteren (bijvoorbeeld snelheid of aanval).

League of Legends is niet alleen gratis om te spelen, maar biedt ook een zekere mate van vrijgevigheid. Het geeft wekelijks een wisselende selectie van gratis tien kampioenen. Nieuwe strategieën en nieuwe personages uitproberen is spannend. Cosmetische skins zijn een ander voordeel dat u kunt hebben, hoewel u een cent moet lenen. Ze zijn vrij duur, maar hebben veel details met exclusieve animaties en spreukeffecten.

Voor een betere coördinatie tussen teams wordt meestal de ingebouwde voicechat aanbevolen. Communicatie via tekst is ook mogelijk (hoewel vaak onopgemerkt) en via waarschuwingen om u te helpen of gevaar te signaleren. Of je nu wint of verliest, misschien wil je ook Invloedspunten (IP) en ervaring verdienen om kampioenen te ontgrendelen en aan te passen.

Je kunt het IP-adres gebruiken om runen te kopen om de statistieken van je kampioenen te verbeteren. Op dezelfde manier kun je door Masteries te ontgrendelen, uitgeven aan bonussen van nutsbomen, defensief en aanstootgevend. Je verdient ervaring om een ​​level omhoog te gaan door vijandige kampioenen te helpen of te doden, of door dichtbij te zijn zodra je hordes de neutrale monsters of vijandige handlangers doden.

Twee geweldig krachtige, maar onderschatte personages in LoL

League of Legends zit boordevol krachtige personages die vaak worden gebruikt in digitale wedstrijden. Wat veel spelers zich echter niet realiseren, is dat andere enorm krachtige personages aandacht verdienen. We hebben het over Janna en Blitzcrank!

Janna is geen onbekende als het gaat om wedstrijden op hoog niveau. Hoewel ze tegenwoordig steeds minder wordt gezien in online matchmaking. Janna, een kampioen in instrumentale ondersteuning, is een meester in verschillende beroepen die ruwweg duwen, beschermen, boeren en onderbreken.

Aan de andere kant is Blitzcrank een enorm metalen beest. Dankzij zijn overdrive-vaardigheid en kracht eerst, kan dit personage uitpakken en ernstige schade aanrichten. Hij is ook een uitstekende minion-boer en beschikt over een grijpraketvaardigheid.

League of Legends is voor iedereen die goed teamwerk wil oefenen met een reeks spelvaardigheden om het hele spel op gang te brengen.

More posts