Beste League of Legends-coaches

Hoewel Riot Games aan de vooravond stond van een briljant idee met League of Legends, had het niet kunnen voorspellen hoeveel succes de titel zou hebben. Er zijn niet veel ontwikkelaars of uitgevers die kunnen zeggen dat games die ze in 2009 hebben uitgebracht tegenwoordig een enorm spelersbestand hebben.

 

League of Legends heeft dat onderscheid en blijft een van de meest prominente spelers in de eSports-industrie. De MOBA-game is teamgebaseerd en een van de essentiële onderdelen van de puzzel van een succesvol team is de coach.

 

Er zijn veel coaches op verschillende online platforms die spelers kunnen helpen om plateaus, slechte gewoonten, rolwisselingen, vertrouwd raken met nieuwe kampioenen, enz. te overwinnen. Er komen echter slechts een handvol namen naar voren wanneer mensen de meest uitstekende League of Legends-coaches aller tijden bespreken.

 

< span style="font-size:12.0pt">kkOma

 

De 34-jarige hoofd-Koreaanse hoofdcoach van Vici Gaming heeft tal van prestaties op zijn naam staan. Veel mensen over de hele wereld geloven dat hij de beste coach aller tijden is. kkOma, wiens echte naam Kim Jeong-gyun is, is vooral bekend om zijn fantastische ambtstermijn als assistent en vervolgens hoofdcoach van SK Telecom T1 (SKT T1) van 2012 - 2019.

 

Tijdens zijn tijd bij het nu ontbonden team, hielp hij hen naar tal van successen te leiden, zoals het Wereldkampioenschap 2013, de LCK Lente 2015-titel, het Wereldkampioenschap 2015 en het LCK Zomer 2015 titel. Hoewel hij het grootste deel van zijn tijd als assistent-coach doorbracht, werd hij in 2017 benoemd tot hoofdcoach.

 

kkOma onderscheidt zich door de eerste coach in de geschiedenis te zijn die meerdere Wereldkampioenschappen met een team heeft gewonnen. Het valt niet te ontkennen de lofbetuigingen van iemand die centraal staat in twee MSI-kampioenschappen, drie Wereldkampioenschappen, een Rift Rivals-kampioenschap en acht LCK-kampioenschappen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Edgar

 

Choi Woo-beam, liefkozend bekend als Edgar, is de voormalige coach van Gen.G. De 36-jarige en het team verbraken in mei 2020 de banden, nadat Edgar besloot dat hij een pauze wilde in de competitieve League of Legends-omgeving.

 

Voordat hij de leiding nam na de rebranding naar Gen.G, begon Edgar zijn carrière in 2013, toen het team de naam Samsung Blue droeg. Tijdens zijn ambtstermijn leidde hij het team naar overwinningen in de 2016 en 2018-edities van de regionale finales van Korea. Bovendien slaagde zijn team erin om de Summoner's Cup mee naar huis te nemen voor zijn inspanningen op het Wereldkampioenschap 2017.

 

Hoewel het team niet de meest uitzonderlijke staat van dienst heeft voor het winnen van evenementen, zoals LCK, heeft het altijd een sterke show en plaatst het consequent goed.

 

< span style="font-size:12.0pt">NoFe

 

NoFe, wiens echte naam Jeong No-chul is, is de huidige hoofdcoach van Hanwha Life. Merk op dat dit team het LCK-slot en -rooster van de ROX Tigers heeft verkregen. NoFe was ook de hoofdcoach van de ROX Tigers door al zijn iteraties en naamsveranderingen.

 

Veel LoL-fans over de hele wereld noemen NoFe een onderschatte coach. Hij staat bekend om zijn tijd bij de Tigers en mensen geloven dat hij het heel goed deed met een ondermaatse selectie.

 

NoFe wordt beschouwd als een geweldige coach omdat het een sterke prestatie kan leveren met spelers, zoals Mouse en Clearlove, die niet worden beschouwd als concurrenten van hoog kaliber.

More posts
12 maart 2022

Juiste rotatie in DOTA 2

Ben je verbaasd over hoe professionele teams in DOTA 2 het spel blijven winnen? Naast de implementatie van de juiste strategieën, is er ook een belangrijke factor dat deze professionals rotatie gebrui...
Read more