Beste helden om mee te spelen in Destiny 2

Destiny 2 wordt overwogen behoren tot de top spannende online games op de markt. Als je een beginner bent in het spel, moet je de basisregels kennen om het grootste deel van het spel te kunnen spelen. Voor alles is het ook noodzakelijk om de beste held te kiezen waarmee je kunt spelen om een ​​kampioen te bouwen. De game heeft een gevarieerde cast van personages, dus je moet degene kiezen die bij je smaak past. Om je hierbij te helpen, volgt hieronder een lijst met de beste helden die je kunt spelen in Destiny 2.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Failsafe (Exodus Black AI)

Failsafe kan uw toppersonage in Destiny 2. Het wordt geleverd met een ongewone gespleten persoonlijkheid die indruk op je kan maken. Dit personage is een glitched puinhoop van AI die herinneringen aan haar verlammende eenzaamheid en dode bemanning bespreekt.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Cayde-6

Cayde-6 is beschouwd als ieders beste vriend en jagersvoorhoede. Het heeft een charismatische instelling die je veel plezier kan bieden. Je voelt hoe dit personage vertelt over hun fantastische reis en redenering.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Drifter (Rogue Lightbearer/Gambit-leverancier)

Als u een schaduwrijk karakter, de Drifter is een goede keuze. Hij heeft verschillende lijnen waarmee je een gambietwedstrijd kunt beluisteren. Deze held komt met enthousiasme dat hyped is voor een succesvol team. Hij heeft een rol in de bescherming van de reiziger. Het heeft een fascinerend karakter en heeft een kast die een rand bevat met het skelet. Hij vertrouwt niemand vanwege zijn vertrouwensproblemen. Hij was een egoïstisch, afstandelijk en afstandelijk personage waar je graag meer over zou willen weten.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Lord Shaxx (Crucible Overseer)

Heer Shaxx is bekend voor zijn brullende gehuil als hij ziet hoe bewakers elkaar uit elkaar scheuren in Crucible. Je kunt naar zijn opwinding luisteren als je bewakers op een rij doodt.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Ikora Rey (Warlock Vanguard)

Ikora Rey is een charismatische jager die prettig is om naar te luisteren vanwege zijn botte en droge humor. Ze kan een eenvoudige en slimme Vanguard zijn, die ook een geestige en brutale Vanguard kan zijn. Je kunt de emotie zien in het personage van Ikora Rey. Je kunt het personage als een vriend behandelen. Je kunt haar horen vliegen in woede en verdriet.

Als je wilt Begin je spannende reis in Destiny 2, je kunt de beste held kiezen om mee te spelen. Je kunt kiezen uit de hierboven genoemde unieke karakters. Hun personages kunnen je zelfs aanmoedigen om het beste uit je spel te halen.

More posts