Beste helden van Overwatch in elke klasse

Of je nu een deskundige speler of een starter van de videogame, Overwatch, die op zoek is naar de beste held, dan is dit bericht perfect voor jou.

Voor degenen die niet ik weet het niet, de karakters van Overwatch vormen het raamwerk van het spel. Overwatch is een soort teamgebaseerd heldenschietspel. Dit is een van de weinige games met 31 helden en robots voor mannen en vrouwen, een enorme community, testfasen, patchstructuur en metagame.

Als het gaat om de Blizzard-stijl, je kunt merken dat de personages levensvatbaar zijn. Maar de vraag is: wie zijn de beste karakters van Overwatch? In de volgende secties leer je enkele beschrijvingen van de beste personages die je in Overwatch kunt tegenkomen. Zoals we een tijdje geleden al zeiden, zijn helden zeer levensvatbaar. In verband daarmee moet je de helden kennen die ideaal zijn voor jouw favoriete speelstijl.

< span style="font-size:14.0pt">Beste schadelijke helden van Overwatch

< span style="font-size:12.0pt">Soldaat: 76

De soldaat: 76 is goed om door elke speler te worden gebruikt, of het nu een starter of een expert is. Dit is perfect om te gebruiken, zelfs als je 1.000 uur van je hebt doorgebracht in Call of Duty. Dit geldt ook als je uit de Diablo of uit de World of Warcraft komt.

De genoemde held komt met twee verschillende vuurstanden. Je kunt deze gebruiken alsof je een CoD-wapen gebruikt. Een van de dingen die je zeker leuk zult vinden aan deze held, is dat hij in staat is zichzelf te genezen. Het wordt aanbevolen om te gebruiken tegen Zenyatta, Bastion en Pharah. Aan de andere kant is het niet goed om met Widowmaker, D.Va en Reinhardt te spelen.

< span style="font-size:12.0pt">Genji

Genji is een van de beste schadelijke helden die leuk zijn om te gebruiken tijdens het spelen. Dit komt vooral omdat hij erg snel is en in staat is om tegen muren op te klimmen. Hij heeft een broer genaamd Hanzo. De shurikens van Genji kunnen op elke afstand extreme schade toebrengen aan de tegenstanders. Aan de andere kant moet je op elke kaart en in elke situatie experimenteren met de mogelijkheden van de genoemde held.

Deze held is perfect om te vechten met Zenyatta, Bastion en Soldier: 76. Aan de andere kant kun je deze held niet gebruiken als je tegen Symmetra, Zarya en Winston speelt.

< span style="font-size:12.0pt">Tracer

Tracer is een van de favoriete helden van de fans in Overwatch. Haar gruwelijke accent is een van de dingen die je zeker leuk zult vinden aan de genoemde held. Ze heeft de hoogste snelheid. Afgezien daarvan is ze ook in staat om elk terrein zo snel te bestormen. Om de schade van de pistolen van Tracer te maximaliseren, moet je veel oefenen. Het pistool van deze held kan binnen enkele seconden worden gebruikt om te schieten. Daarna moet u enige tijd wachten voordat u het opnieuw laadt.

Deze held is de beste om te gebruiken in de strijd met Mercy, Widowmaker en Bastion. Maar houd er rekening mee dat het niet goed is om te spelen tegen McCree, Soldier: 76 en Torbjorn.

More posts
12 maart 2022

Juiste rotatie in DOTA 2

Ben je verbaasd over hoe professionele teams in DOTA 2 het spel blijven winnen? Naast de implementatie van de juiste strategieën, is er ook een belangrijke factor dat deze professionals rotatie gebrui...
Read more