Beste speelmodi in Counterstrike

Tegenslag vereist geduld en efficiënte technieken om een ​​bevredigende gameplay te hebben. Nog belangrijker is dat je ook de speelmodus moet kiezen die je tot een succesvolle speler kan maken. Als je een beginner bent in Counterstrike, kun je kiezen uit de volgende spelmodi.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Informele modus

De gewone modus is ook hetzelfde met de competitieve modus met weinig veranderingen. In deze modus kan de grootte van het team toenemen tot 10 spelers per kant. Hier kunnen spelers de game bekijken, zelfs als ze al dood zijn. Je kunt het vijandige team bekijken vanuit het perspectief van de eerste en derde persoon. Je weet het misschien niet, maar de Casual-modus kan worden beïnvloed door je matchmaking-rang.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Concurrentiemodus

De competitieve modus kan een goede keuze zijn als je een spannender en vermakelijker spel wilt. De 2 teams kunnen 5 spelers hebben en het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd van 30 ronden. Het team dat 16 punten scoort, is de winnaar. Na 15 ronden of rust wisselen de teams van kant.

In de competitieve modus , elke ronde duurt 1 minuut en 5 seconden. Een gemiddeld competitief spel kan normaal gesproken ongeveer 40 minuten duren. Hier kun je tijdens de wedstrijd niet van kant wisselen, in tegenstelling tot de casual modus. Als gevolg hiervan kunnen spelers die op elk moment van het spel vertrekken, worden uitgesloten van competitief spel in een bepaalde tijd.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Wingman

Met Wingman kunt u geniet van competitief spel in een kleinere arena. Zo kun je je meer focussen op het spel. Het is 2v2, dus het is de beste modus om in een vriend te springen. Deze spelmodus werkt goed in 16 ronden, waarbij elke ronde binnen een minuut en 30 seconden kan duren. Als je een gestroomlijnde competitieve ervaring wilt, kan de Wingman-modus de beste optie zijn.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Deathmatch

Deathmatch kan een van de de topmodi die je kunt kiezen bij het spelen van Counterstrike. In deze modus kun je je punten veiligstellen terwijl je vijanden uitschakelt. Het beschikt ook over 'Bonuswapen' dat verschillende wapens kan fietsen. Het geeft ook meer punten om te elimineren voor een bepaalde tijd. De Deathmatch is een competitieve en snelle modus. Hier kunt u verbeteren door middel van trainingskaarten.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Oorlogsspellen

Oorlogsspellen bestaan ​​uit 2 spelmodi Demolition en Arms Race. Arms Race bevat wapens totdat je een gouden mes bereikt en een speler uitschakelt. Aan de andere kant is Demolition een van de minst populaire modi van het spel. Sloop kan de teameconomie verwijderen en stelt je in staat wapens te kopen.

Krijg het beste spel modi in Counterstrik en ontdek meer!

More posts