Betere manieren om de Timed Trials-uitdaging in Fortnite te voltooien

Fotnite presenteert de uitdaging met getimede proeven die je game-ervaring zeker naar een hoger niveau zal tillen. Het lijkt misschien eenvoudig, maar het kan ook lastig zijn als je je overweldigd voelt door de taken die je moet voltooien. Het is ook essentieel voor beginners om de omkeringen te leren, zodat ze niet verdwalen in het midden van het spel. Dus blijf lezen voordat je de echte wereld van Fortnite betreedt.

De uitdaging met getimede proef bevat een zwevende blauwe klok die elke speler moet activeren voordat hij een taak uitvoert. Naarmate de uitdaging vordert, zul je de kloktimersymbolen op een hoek van het scherm zien zweven. Je doel is om ze allemaal te bereiken voordat je tijd op is.

Fortnite biedt vijf verschillende tijdritten, waardoor elke speler voldoende tijd heeft om elke taak te voltooien. Het is echter nog steeds van cruciaal belang dat u sneller beweegt, vooral wanneer u moet bouwen. Bij andere uitdagingen kun je ook springkussens of ATK gebruiken om ervoor te zorgen dat je de taak op tijd voltooit.

Een van de tijdritten is soms te vinden in het oostelijke deel van Retail Row. U kunt ook langskomen bij de Lonely Lodge, waar de tijdrit zich op het dak van het houten huisje in het midden van de kaart bevindt. Je zou het misschien niet verwachten, maar het lege veld in het zuidoosten van Junk Junction heeft ook een andere taak die je moet voltooien.

Een andere hint die je niet mag missen, is de tijdrit in het zuidelijke deel van Snobby Shores. Het heeft een beetje moeilijke manier om de uitdaging te voltooien, dus je moet heel snel bewegen voordat de timer afloopt. Een andere is tussen de magische plaatsen Salty Springs en Shifty Shafts. Natuurlijk is de Paradise Palms ook een van de geselecteerde gebieden om de taken op tijd af te ronden. U kunt passeren bij een rivier in het noordelijke deel van Tomato Town, waar ook een tijdrit wordt aangeboden.

Let op de genoemde locaties, want dit is jouw manier om uitdagingen te voltooien. Fortnite kan ook de locaties bijwerken, maar deze hints geven je een idee van de mogelijke plaatsen om te zoeken naar de tijdrituitdagingen en deze te overtreffen. Elk heeft verschillende functies en moeilijkheidsgraad, dus zorg ervoor dat je volledig uitgerust bent en klaar om je snelle bewegingen te laten zien!

More posts