CSGO-granaten - Molotovs

Molotovs zijn een van de meer op vaardigheden gebaseerde granaten die CSGO te bieden heeft. Gebruik ze goed, en je kunt gemakkelijk vervelende aanvallers en lurkers uitschakelen. Gebruik het slecht, en je kunt je team niet alleen kostbare tijd kosten, maar ze ook doden.

Loopmiddelen negerend, is de granaatpool van CSGO opgesplitst in twee aanvallende en twee hulpprogramma's, nou ja, omwille van dit artikel. Je hebt de rookgranaat en flashbangs, dan heb je frag-granaten, die vrij alledaags zijn, en molotovs.

Er zijn eigenlijk twee soorten Molotov-granaten in CSGO. Je hebt de molotovs die de terroristische kant krijgt, en je hebt de brandgevaarlijke granaat die de contraterroristische kant krijgt. De twee zijn in alle opzichten identiek, met uitzondering van de prijs, waar de CT-granaat iets meer kost.

Dat komt omdat brandgranaten in de verdediging net zo krachtig zijn als molotovs in de aanval. Voor degenen die het niet weten, wanneer de granaat explodeert, verspreidt deze het vuur over de grond en richt hij gedurende een paar seconden enorme schade aan. Bovendien kunt u ze tegen muren en oppervlakken plaatsen.

Voor aanvallers biedt dit hen de perfecte gelegenheid om vijanden uit hun schuilplaatsen te spoelen en ze te dwingen terug te vallen of te betrekken. Combineer ze met rook wanneer je een site aanvalt, en je kunt niet alleen een zichtlijn afsnijden voor veel vijandelijke verdedigers, maar ook alle lurkers op de site wegspoelen.

Wees echter gewaarschuwd, molotovs en brandbommen richten teamschade aan, dus als je je worp verprutst, gaat een stevig vriendelijk vuur doen en de woede van je teamgenoten winnen.

De granaat is geweldig in de aanval, maar waar hij echt schittert, is wanneer hij in handen is van een verdediger. Er zijn een paar manieren om het hier te gebruiken, maar sommige zijn effectiever dan andere. Neem het scenario waarin de vijand besluit om te flitsen en de bomsite te bestormen, laten we zeggen op luchtspiegeling, en ze duwen A door de helling. Je kunt in vuurkisten zitten en een brandbom van de zijkant van de oprit en erin laten zakken, waardoor het hele ding in vlammen opgaat.

Dit zal niet alleen waanzinnige schade aanrichten aan de vijanden die erin gevangen zitten, maar het zal ook laat ze in paniek raken. Ofwel terugvallen en tijd en bruikbaarheid verspillen, ofwel in een roes omhoog duwen, op halve gezondheid, waardoor de ronde in wezen verandert in een schietbaan voor de verdedigers.

Je kunt ze ook gebruiken om gewoon tijd te besparen. Als je merkt dat de verdedigers langzaam spelen, wacht dan tot ze de klok hebben verbrand, en wanneer ze klaar zijn om aan te vallen, verbrand je hem nog meer met molotovs en smokes.

De schade is aardig, maar wat je als verdediger echt van de granaat wilt, is dat de vijanden in paniek raken. Wanneer ze in paniek raken, worden ze slordig en maken ze fouten, strategieën en push vallen uit elkaar, en rondes zijn veel gemakkelijker te winnen.

Net als andere granaten hebben kaarten leerbare Molotov- en brandgevaarlijke granaatvlekken, dus neem de tijd om ze te leren.

More posts