De perfecte start voor beginnende gamers: DOTA 2

Honderden gamers zitten altijd langer achter hun computer, PlayStation of Xbox te spelen. Het ontvangen van beloningen, het behalen van mijlpalen en het verhogen van hun rangen is een van de zaligheid van een ervaren speler in de online wereld.

Maar er zijn ook beginnende gamers die niet weten welke games ze moeten spelen, omdat ze niet in de trend kunnen zijn. Als je besloten hebt om in de schijnwerpers te staan ​​en de trend te volgen, is er één game die je als beginnende gamer kunt spelen.

De game waar ik het over heb is DOTA 2 of Defense of the Ancients is een online multiplayer die door miljoenen mensen wordt gespeeld, ongeacht leeftijd en geslacht. Zelfs kinderen spelen dit spel vanwege de gebruiksvriendelijke bediening en de hoogwaardige gameplay waar iedereen van kan genieten.

De DOTA 2 is een vervolg op Defense of the Ancients I. Het verschil tussen beide is dat DOTA I offline kan worden gespeeld, waardoor de interactie met de speler wordt beperkt, terwijl de DOTA 2 is geüpgraded naar een online gevechtsspel met een grotere schaal van gamers kunnen je vijanden zijn.

Dit is een strategisch spel waar je als beginnende speler mee aan de slag kunt. Het doel van dit spel is om de structuur van de vijandelijke basis genaamd "Ancient" te vernietigen. Wees echter niet gefocust op het vernietigen van hun oude, aangezien je team deze structuur ook in je basis heeft. Dus het aanvals- en verdedigingsconcept.

Ook een geweldige starter om nieuwe mensen in de online community te ontmoeten vanwege de populariteit van deze game van over de hele wereld. Er is dus een kans dat je heel veel mensen in de DOTA-gemeenschap zult ontmoeten.

De gameplay van DOTA kan worden vereenvoudigd tot dit concept, "Vernietig de Ancients van de vijand terwijl je de jouwe verdedigt". Maar hoe vernietig je hun structuren? Om die vraag te beantwoorden, gebruik je een avatar.

Deze avatar wordt aangesproken als 'Helden'. Dit zijn de personages die je gaat gebruiken om de oude te vernietigen en het spel te winnen. Deze helden zijn uitgerust met hun vaardigheden, sterke en zwakke punten. Je kunt ze zelfs ontwikkelen tot een sterkere vorm door specifieke items te kopen die passen bij de held die je gebruikt.

Helden hebben een basisaanvalsmodus en hebben deze vier vaardigheden, die de vaardigheden worden genoemd. Elke held heeft zijn eigen unieke vaardigheden.

Dit is een spel met tien spelers, elk team heeft vijf leden en de mogelijkheid om hun eigen held te selecteren, en als een held eenmaal is gekozen, kun je die held niet meer selecteren. Zodra je je held hebt geselecteerd, ga je hem nu in het veld uitvechten.

Je begint met je held in level 1. Je held zou zijn niveau geleidelijk verhogen zodra hij ervaring heeft opgedaan met het bestrijden van vijanden. De vijanden waar ik het over heb zijn de engerds en tegengestelde helden. Zodra je de engerds en de vijandelijke helden hebt gedood, kun je ervaring opdoen om een ​​level omhoog te gaan en geld om de items te kopen om je held te versterken.

De kaart van DOTA 2 bevat drie rijstroken en in die drie rijstroken staan ​​torens. De torens zijn een structuur die is gebouwd voor verdediging en die zelfs je held kan doden als je nog steeds op het laagste niveau bent. En tussen de lanen is de jungle. In de jungle bevinden zich verschillende neutrale griezels die je ook kunt doden om geld en ervaring te verdienen om je held te laten stijgen.

Ga door de drie rijstroken voor een zekere overwinning, dood de volgelingen, vernietig de torens en versla de vijandelijke helden om de nexus te vernietigen. Natuurlijk moet je strategisch denken om het spel te winnen. Makkelijk toch? Met het gebruik van onze muis en toetsenbord kun je je held gemakkelijk besturen.

Dit is zeker een geweldige starter voor beginnende gamers vanwege de spanning die het met zich meebrengt in vergelijking met andere online multiplayer-games. Speel deze game-newbie en geniet van de gelukzaligheid van het winnen in DOTA 2!

More posts
12 maart 2022

Wat Overwatch goed doet?

Overwatch is de enorm succesvolle competitieve first-person shooter-titel van Blizzard. Het kwam uit in 2016 en veroverde de Esports-wereld stormenderhand, marcheerde naar de hogere regionen van Twitc...
Read more