Dingen om te onthouden als je je tactieken wilt verbeteren in Counter Strike: GO

In een spel waarin iedereen over de vaardigheden beschikt, hebben ze strategieën nodig om hun efficiëntie te vergroten. Dat komt omdat je vaardigheden niets zijn als je niet weet hoe je ze strategisch moet toepassen. Het betekent dat beide samen moeten komen, omdat de een niet zonder de ander kan. Zelfs als je jezelf behandelt als een van de meest experts in de wereld van Counterstrike-gevechten, moet je nog steeds consequent tactieken bedenken, ondanks dat je andere teamgenoten hebt om op te vertrouwen.

Wees niet voorspelbaar. Met andere woorden, verander je stijl zodat je tegenstander niet kan raden wat je van plan bent. De contraterroristische kant is een van de krachtigste strategieën die je kunt gebruiken. Dat gezegd hebbende, gebruik niet dezelfde beweging, maar plan in plaats daarvan een ander effectief idee.

Houd er rekening mee dat kaartbesturing in CS:GO een essentieel onderdeel van het spel is. Als je erin geslaagd bent je volgende zet te verbergen, ben jij deze keer degene die gaat doen wat je tegenstander mist. Dat wil zeggen, lees de volgende zet van de vijand om een ​​voorsprong te krijgen zonder dat hij merkt wat je van plan bent.

Het tegen elkaar opnemen met rook is misschien wel de sterkste strategie die door de professionals is bewezen en getest. Het wordt geïmplementeerd door gebruik te maken van een verrassingselement. Je weet of je slaagt als je de vijanden overrompelt. Het doel is niet om ze de optie te geven om moorden te plegen of je aan te vallen, maar in plaats daarvan ben jij degene die ze als eerste zal benaderen terwijl je ervoor zorgt dat ze nergens heen kunnen rennen. Gebruik een rook zodat ze je niet opmerken terwijl je probeert te doden. Deze handeling laat ze je beweging raden en het zal moeilijk voor ze zijn om je aan te vallen omdat ze je niet eens kunnen zien.

Een andere strategie die u niet zou willen missen, is de op keuzes gebaseerde strategie. Het vereist een goede uitvoering om het effectief te maken. Laat je teamgenoot een Flash Granade gooien terwijl jullie je allebei klaarmaken om aan te vallen. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk wordt gedood of voordat het effect van de granaat voorbij is. De flitsen zullen ze vernietigen en voorkomen dat ze wraak nemen. Profiteer van die situatie en vermoord zoveel als je kunt.

Daar ga je! Probeer deze strategieën en je zult je vijanden zeker verrassen als je meedoet aan het spel. Vergeet natuurlijk niet om deze tips aan je teamgenoten te leren, zodat jullie allemaal winnen!

More posts