Dota 2 E-Sports

Esports zijn erg populair tegenwoordig, misschien omdat het de liefde van kinderen en jongeren voor computers en gadgets verklaart. Dota 2 is een van de meest populaire esports die bijna iedereen online speelt. Dota 2 is het vervolg op de game van de Dota, wat staat voor "Defense of the Ancient". De game is ontwikkeld door de Valve Corporation en werd uitgebracht op 9 juli 2013. De modus en het genre van deze game zijn Multiplayer Online Battle Area (MOBA). De game werd al erkend in verschillende internationale toernooien, samen met de andere populaire esports-game over de hele wereld. Dota 2 werd ook wel de beste videogame aller tijden genoemd. Het wordt mainstream in online games.

Ter verdediging van the Ancient 2 (Dota 2), zijn er twee teams met 5 spelers die hun grote structuur zullen verdedigen die de 'Ancient' wordt genoemd. Het belangrijkste doel van het spel en de spelers is om hun oude te beschermen tegen hun tegenstanders. De game heeft een kaart, een driedimensionaal isometrisch perspectief dat dient als gids voor de spelers om hun oude te zien en te beschermen. Elke speler gebruikt een specifiek personage of de 'helden'. Er zijn 117 helden die kunnen worden geselecteerd en door elke speler kunnen worden gebruikt. De helden hebben hun zwakheden en hun sterke punten. Ze zijn onderverdeeld in twee typen, de kern en ondersteuning.

De kernhelden zijn een beginnende held die zwak is in hun eerste gevecht op het slagveld, maar hoe langer de speler een kernheld gebruikt, hoe krachtiger en nuttiger deze wordt, en het kan de sterspeler van hun team zijn om de overwinning te behalen. Aan de andere kant kunnen de ondersteunende helden geen harde schade oplopen tijdens de gevechten op het slagveld. Ze dienen gewoon als ondersteuningshelden voor de kernhelden. Bij het kiezen van een held wordt de held al uit de keuzes verwijderd zodra de held al door spelers is geselecteerd.

Elke held heeft veel capaciteiten. Aan het begin van het spel kunnen ze maar één van hun vaardigheid gebruiken, maar naarmate de helden hun ervaringsniveau opdoen, kunnen ze een andere vaardigheid ontgrendelen die ze hebben. Helden hebben een maximaal niveau van 25 om zeer krachtig en zeer sterk te worden. Het hebben van een held die al veel van zijn vaardigheden heeft ontgrendeld, is een voordeel voor het team. Hoe meer ervaren helden de teams hebben, hoe meer mogelijkheden om de oude te beschermen en de oude tegenstanders te vernietigen voor de overwinning.

Dota 2 als een esports die het leiderschapsvermogen van een speler ontwikkelen en het vermogen om verbinding te maken met anderen voor eenheid. Dota 2 gaat niet alleen over de speeltechnieken, maar het ontwikkelt en oefent ook de geest van de spelers voor een beter kritisch denken.

More posts
12 maart 2022

Overwatch Hanzo-gids

De helft van de beruchte Shimada-broers en erfgenaam van de Shimada-troon in de onderwereld, Hanzo is een van de interessantste helden van Overwatch.   Hanzo begon zijn reis zoals we die kennen nada...
Read more