Feiten om te overwegen voordat je Fortnite: Battle Royale speelt

Fortnite is een online game die in 2017 is uitgebracht. Als je een pc-gamer bent, weet je waarschijnlijk wat het is. Het is een behoorlijk cool spel dat op dit moment populair is. Er zijn drie verschillende modusversies van een gameplay en mechanica. We hebben de ff:

1. Fortnite: Save the World, het is een spel dat bestaat uit vier spelers die samen vechten tegen zombiewezens en objecten verdedigen die de spelers hebben gebouwd. Deze game is ontworpen voor spelers versus de omgeving. Spelers spelen hier de rol van commandant van de schuilplaatsen van de thuisbasis, het redden van overlevenden en het verzamelen van middelen en het verdedigen van hun uitrusting weg van de zombie of "husks". Als je de missie van deze game wint, krijgen spelers in-game items, heldenpersonages, wapens en valmechanismen die de speler helpen om hun attributen te verbeteren.

2. Fortnite Battle Royale, het is een gratis spel waarbij maximaal 100 spelers vechten tot de laatste persoon die overeind blijft. Dit spel is een speler versus speler. Ze krijgen duo's of je kunt alleen of per team spelen. Dit spel is heel anders dan het eerste, je moet blijven spelen om te overleven, want dit is een soort spel totdat de laatste man die overeind blijft de winnaar is.

3. Fortnite Creative, het is een spel waarin elke speler privétoegang krijgt om zijn eigen gebouwen te bouwen en de gewenste objecten te manipuleren. Ze hebben de vrijheid om alles op een eiland te creëren, zoals gevechtsarena's, racecursussen en platformuitdagingen, enz. Elke creatie die ze hebben gebouwd kan worden geüpgraded om sterker te zijn, dus hoe meer je elke creatie egaliseert, hoe sterker elke duurzaamheid.

FORTNITE-SYSTEEMVEREISTEN

Er zijn enkele vereisten om deze game te kunnen spelen. Als je Fortnite-speler bent, heb je deze paar dingen bijgehouden.

  • Besturingssysteem: Windows 7/8/10 64-bit
  • Processor Core: i5 2,8 Ghz
  • Geheugen: 8 GB RAM

Deze drie Fortnite-modi hebben nog steeds vroege toegang, aangezien journalisten nog geen uitgebreide recensies over welke modus dan ook hebben gegeven. Misschien had de Save the World-spelmodus afgelopen augustus 2017 meer dan een miljoen spelers bereikt. Fortnite Battle Royal werd een belangrijke toegang voor Epic-games die de twee games van elkaar scheiden. In juni 2018 hebben beide modi 10 miljoen gamespelers bereikt en de omzet bereikt $ 2,4 miljard volgens analyse van Super-gegevensonderzoek.

More posts