Fortnite: Battle Royale-gameplay

Deze game werd gelanceerd in het jaar 2017 en werd de grootste titel in het groeiende strijdgenre en de populairste game ter wereld. De ontwikkelaar had er gratis een apart concept van gemaakt om battle te spelen op een pc, playstation 4 en Xbox one. Het heeft zijn recordbrekende 3,4 miljoen spelers op alle platforms. Net als andere platforms is dit spel zeer competitief tussen 100 spelers en moet het vechten om te overleven op het slagveld.

In 2018 overtrof Fortnite Battle Royal het slagveld qua inkomsten, wat positief is dat het een gratis te spelen bedrijfsmodel en ondersteuning voor meerdere platforms is geworden, en ook gemakkelijk toegankelijk is voor spelers van casual games. Met het succes van het royale-genre op het slagveld enorm uitgebreid, werd de impact van het groeiende genre in hun toekomstplannen erkend.

V-BUCK

Het is de premium valuta van Fortnite die wordt gebruikt om cosmetische artikelen te kopen. Zoals vermeld, omvatten deze cosmetica-items de huid, dansen, zweefvliegtuighuid en pikaashuiden. Aanbiedingen in de winkel veranderen van dag tot dag, dus ik raad je aan om er af en toe eens naar te kijken, zodat je kunt vinden wat je zoekt. Eén V-buck is gelijk aan één cent, en het minste dat je kunt kopen is 500, wat staat voor $5,00.

Als je Battle Royal-speler bent, zou je eigenlijk zien dat ze hun kostuums kopen, net als de andere games, je zou het van tijd tot tijd kunnen veranderen. Soms kun je deze kostuums of skins kopen door een volledige uitdaging aan te gaan of een wat we noemen het een stimulans om de uitdaging te winnen.

SPELMECHANICA

Fortnite Battle Royal volgt het standaardformaat, deze game wordt normaal gesproken met elke speler alleen gespeeld, of het kan een squadron zijn of met maximaal 100 betalers. Deze game begint met spelers zonder wapens en met een zweefvliegtuig in het land. Je kunt zowel in eilanden als in steden inzetten, maar het heeft verschillende lay-outs. Willekeurig kunnen wapens worden gevonden in locaties, gebouwen of soms in spooksteden. Het belangrijkste doel van dit spel is om één speler in leven te houden aan het einde van het spel.

IMPACT OP DE SPELERS VAN HET SPEL

Sinds de tijd dat dit spel populair werd, is de snelle groei en het succes van het gevechtsgenre toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de manier waarop alle spelers in dezelfde houding beginnen en essentiële spelers elimineren en goed geschikt zijn in het spel.

More posts
12 maart 2022

Rainbow Six Siege-mobiel

Rainbow Six Siege Mobile is ontwikkeld door Tom Clancy. In dit spel moet je de gijzelaar redden en moet je verschillende bommen onschadelijk maken die overal en altijd door je vijanden zijn geplaatst....
Read more