Fortnite - Zijn er bots in Fortnite?

Technologie heeft onze wereld zeker een gemakkelijkere en leukere plek gemaakt om te leven. We kunnen zelfs zien hoeveel het de gamewereld heeft beïnvloed. Graphics en afbeeldingen in de games van vandaag zijn spectaculair. Niet alleen dat, maar we kunnen nu zelfs een game als Fortnite spelen met iedereen ter wereld. Hoewel dit spectaculaire prestaties kunnen zijn, betekent dat niet dat er geen fouten zijn vanwege deze technologie. In Fortnite wordt een van deze zwakke punten gevonden in bots.

Wat zijn bots?

Een bot is een onafhankelijk uitgevoerd programma dat op een platform wordt gevonden en bedoeld is om te communiceren met gebruikers, of in het geval van Fortnite, andere gamers. Ze zijn ontworpen om te werken alsof een mens bewegingen voor ze maakt, net zoals spelers dat doen.

Bots zijn in de meeste situaties altijd als negatief beschouwd. Velen geloven dat het de game-ervaring wegneemt. Je weet niet of je tegen een echt personage vecht of tegen een robot. Als je een kill of vooruitgang in een game krijgt, is dat dan echt verdiend? Met bots is het moeilijk om er schoon uit te komen.

Bots gebruiken in Fortnite

Verrassend genoeg heeft Fortnite de bots gepakt en met hen rechtstreeks hun spel in gerend. Ze hebben opzettelijk besloten om bots te gebruiken in de nieuwste versie van de game, Fortnite Chapter 2. Toen de game voor het eerst werd gelanceerd, ontdekten gamers al snel dat Fortnite botlobby's had gemaakt. Iedereen die de game had, werd in één geplaatst en de Battle Royale die volgde, eindigde met een overwinning voor iedereen.

Fortnite bevestigde vrijwel alles wat al was ontdekt in een bericht op sociale media. Nu zullen Fortnite-spelers niet weten of ze een bot of een echte speler doden. Het vermindert de spanning van het spel voor veel van deze fans. Sommigen beweren dat hoofdstuk 2 een stuk eenvoudiger is dan eerdere Fortnite-versies vanwege deze verborgen bots. Zodra je er een hebt geïdentificeerd, zijn ze gemakkelijk te vernietigen.

Het is nog te vroeg om te zeggen of bots goed zijn voor Fortnite. Het is zeker even wennen, vooral als er zo'n groot aantal is. Sommige spelers hebben zich verenigd om deze bots massaal te spotten en te doden om het spel terug te brengen naar de basis. Fortnite-makers kunnen echter gemakkelijk meer inzetten als hun aantal lager is. Je beste gok? Geef het wat tijd voordat je voorgoed bij deze bots zweert.

More posts