Free Pass versus Battle Pass begrijpen

Als Fortnite: Battle Royale nieuw voor je is en je een cosmetische skin wilt, zijn twee van de dingen die je als eerste zou horen Free Pass en Battle Pass. Aangezien deze woorden nieuw voor u zijn, is het essentieel om hun verschil te ontdekken. Op die manier zult u zich niet vergissen wanneer u klaar bent om een ​​aankoop te doen.

Gratis pas is een gelaagd systeem waarmee je coole freebies kunt krijgen. Eenmaal ontgrendeld, ontvang je accountpictogrammen of emotes elke keer dat je de gegeven uitdagingen voltooit.

Aan de andere kant is de Battle Pass de premiumversie waarmee je beloningen kunt ontgrendelen, zoals cosmetische skins en ervaringsboosters. Als je deze beloningen eenmaal hebt ontvangen, kun je snel stijgen in rang. Om toegang te krijgen, moet je het kopen voor 950 V-Bucks of het equivalent van $ 9,50.

Hoewel Battle Pass en Free Pass verschillen, moet je voor beide gevechtssterren verdienen waarmee je een beloningsniveau kunt bereiken. Je verdient de Battle Stars direct na je prestaties. Je vindt de uitdagingen in de lobby. Beide functies hebben ook hun eigen reeks uitdagingen, en je moet ze voltooien om Battle Stars te krijgen.

Houd er rekening mee dat het verdienen van 10 gevechtssterren de beste manier is om je niveau te verhogen, ongeacht of je Free Pass of Battle Pass gebruikt. Dat betekent ook dat zelfs als je al op niveau 3 zit, het kopen van een Battle Pass je helpt om beloningen te ontgrendelen die je ook eerder hebt verdiend.

Bovendien krijg je ook spelersaccountniveau en natuurlijk de meest gezochte van allemaal, namelijk de ervaringspunten of XP. Je krijgt het na het beëindigen van een wedstrijd of het zal dienen als een beloning in de Battle Pass. Je kunt ernaar streven om je accountniveau te verhogen, zodat je elk niveau 2 gevechtssterren verdient. Bovendien kun je daarmee 5 sterren en 10 sterren verdienen op respectievelijk elk vijfde en 10ee niveau.

Spelers hebben de mogelijkheid om deze functies niet te gebruiken als ze zich er niet prettig bij voelen of als ze bepaalde dingen verwarrend vinden. Het streven naar cosmetica wordt duidelijk aangeboden om spelers uitdagingen te geven om naar iets te streven. Het betekent dat je jezelf niet mag dwingen een Battle Pass te kopen als je tevreden bent met het huidige uiterlijk van je personage.

More posts