Het belangrijkste om te overwegen wanneer u wilt slagen in Counter Strike: GO

De ommekeer in Counter Strike: GO kan intimiderend zijn als je een beginner bent, maar het proces hoeft niet ingewikkeld te zijn zolang je de trucs en essentiële sleutels kent om te slagen in de gameplay. Omdat er teamwork nodig is om te winnen, moet je ervoor zorgen dat je niet afhankelijk bent van je bondgenoten, maar moet je in plaats daarvan een strategie bijdragen die je team zal verbeteren.

Beheers eerst de kunst van het fotograferen. Het is inderdaad de belangrijkste vaardigheid die je moet leren, aangezien het grootste deel van de besturing uit schieten bestaat. Nauwkeurigheid is essentieel bij deze gameplay, omdat je een pistool niet kunt vasthouden door alleen op de tegenstander te richten. Je moet ervoor zorgen dat je de vijand raakt terwijl je tegelijkertijd de andere strategieën leert. Je moet het snel en nauwkeurig doen voordat de tegenstander ontsnapt.

Je moet burst fire oefenen; dat betekent dat je een paar kogels tegelijk moet schieten om een ​​lage terugslag te behouden. Je mag ook sproeien als je deelneemt aan close-quarters-gevechten. Tijdens het spuiten moet je de trekker ingedrukt houden en aan het doel trekken om de terugslag te behouden. Vermijd herladen als je maar een paar kogels gebruikt. Bereid u altijd voor op de nieuwe vijand die u zult tegenkomen.

Het is ook vermeldenswaard dat elk pistool dat u kunt gebruiken een ander spuitpatroon heeft. Daarom moet je ze allemaal beheersen voordat je aan de strijd deelneemt, anders betrap je jezelf erop dat je het moeilijk hebt om het te gebruiken en te profiteren van de functies ervan. Bovendien zullen je kogels, zonder de spuitpatronen goed te leren, overal heen gaan zonder de vijand te raken.

Zelfs de meest ervaren speler had het moeilijk om de spraybesturing te leren toen het zijn eerste keer was. Het is omdat het wordt beschouwd als een van de moeilijkste vaardigheden om te begrijpen. U zou het spuitpatroon moeten kunnen reproduceren met uw muis om de terugslag te compenseren. Onthoud dat je consequent nauwkeurig moet zijn, zelfs als je van richting moet veranderen.

Daarom is Counter Strike niet alleen maar schieten en je tegenstanders raken. Het vereist nauwkeurigheid, snelheid en vaardigheden om ervoor te zorgen dat je geen enkel schot mist. Voordat je deelneemt aan de gameplay, moet je ervoor zorgen dat je al met deze drie dingen bent uitgerust om ervoor te zorgen dat je iets kunt bijdragen in de groep.

More posts
12 maart 2022

LOL-ACCOUNTS KOPEN

INLEIDING Om de paar jaar weet een of ander gamebedrijf een nieuwe multiplayer-videogame te bedenken die de wereld stormenderhand verovert vanwege een verscheidenheid aan redenen, zoals zijn nieuwe i...
Read more