Hoe de legende te bereiken door Hearthstone te spelen

Omdat Hearthstone veel spelers krijgt, lijdt het geen twijfel dat het een van de beroemde online games is die tegenwoordig bestaan. En ik weet zeker dat je een deskundige speler in deze competitie wilt zijn. Scroll naar beneden voor de tips en trucs die je kunt doen om de Legend-modus van Hearthstone te bereiken.

Heb voldoende tijd om te spelen en voor een langere periode te besteden

Je begint bijvoorbeeld Hearthstone te spelen om de legende te bereiken en begint met de 15e rang. Het kan je meer dan 700 wedstrijden opleveren. Bovendien eindigt de winning streak tijdens de 5e rang. En elke speler zal betere spelervaringen hebben, wat ze als een groot probleem beschouwden als het gaat om de afname van de voortgang van de sterren. Als je niet genoeg tijd hebt om het spel te spelen, kan het je nieuwe speeldoelen opleveren.

In Hearthstone streeft u naar het maximaliseren en nemen van beslissingen voor een langere periode en het verhogen van uw tarief in de loop van de tijd. Als je je winstpercentage ongeveer 50% vooruitgaat, heb je een grotere kans om de legende te krijgen.

Verwijder de automatische piloot – de naam van het spel is een betere beslissing

Er zijn veel mensen die Hearthstone en andere online games spelen zonder zelfs maar na te denken. En ja, het is een van je manieren om te ontspannen, maar niet de beste manier om beter te worden.

Heb wat tijd voor jezelf; elke beurt in Hearthstone zal enige tijd duren. En als je bijna aan het einde van je klim bent, kun je beter tien tot vijftien seconden nadenken voordat je een zet doet.

Houd er rekening mee dat nadenken geen goed idee is, de zeer opvallende beslissing wordt altijd als de ideale beschouwd. Dus, je hersenen de tijd geven om na te denken zal altijd je beste wapen zijn om de legende van Hearthstone te hebben.

Kies het ideale kaartspel

Ontken het of niet, de meeste deelnemers aan Hearthstone geven meestal de voorkeur aan grote toneelstukken, meme-overwinningen en theorievorming. Ja, het is behoorlijk indrukwekkend, maar in termen van winstpercentages is het het beste als je ervoor kiest om het ideale kaartspel te spelen.

Je kunt meestal op sommige plaatsen naar de huidige decks zoeken, waaronder hearthstone-top decks, tempo storm en hsrepay.net. Je kunt deze plaatsen ook trianguleren als je wilt. Kies iets van het topdek waarvan je denkt dat het beter is. Maar we raden je aan om het agro-deck te kiezen waarmee je spel sneller werkt. Het draagt ​​ook bij aan kantelingen die elk verlies van de spelers onbeduidend maken.

Gebruik de beste tools, zoals Deck Tracker van Hearthstone

Sommige downloads kunnen je spelervaring verbeteren. Je kunt ook overwegen om de decktracker van Hearthstone te gebruiken. Het is altijd aan jou welke tool je het liefst gebruikt. Maar de Hearthstone-decktracker helpt je bij het tonen van de gebruikte kaarten in je deck en die van je tegenstander. Het kan u ook de resterende tijd voor uw beurt laten zien en de kans dat u uw sleutelkaarten trekt.

More posts
12 maart 2022

Grootste videogamerampen

Sinds de oprichting decennia geleden heeft de game-industrie buitengewone vooruitgang geboekt. Niemand kan ontkennen dat het een duurzaam en plezierig medium voor entertainment is voor mensen over de ...
Read more