Hoe kies je je hoofdgerecht in Rainbow Six Siege

Het belangrijkste verkoopargument van Rainbow Six Siege als FPS-titel is ongetwijfeld de toevoeging van operators. Dit zijn verschillende speelbare personages die elk hun eigen statistieken, wapens en vaardigheden hebben waarmee ze op unieke manieren met de kaart en hun teamgenoten kunnen communiceren.

Als je overstapt van CSGO, dan wordt dit een totaal vreemd concept voor je en kan het even wennen. Als u van onder rembours komt, dan zou u specialisten moeten zijn, maar uw keuze voor een operator in R6S maakt een veel groter verschil.

Er zijn een handvol beginnende operators die je meteen kunt oppikken om in het spel te springen, zodat je een gevoel voor uw stijl, maar er zijn enkele criteria waarmee u rekening moet houden bij het nemen van die beslissing over op wie u zich wilt concentreren.

Beginnervriendelijke operators

Als het om beginnende operators gaat, zijn er twee die eruit springen. Rook voor verdediging en Ash voor aanval.

De reden dat Rook vaak wordt aanbevolen voor beginners, is omdat hij je in staat stelt om met zijn apparaatje. Waarde is de naam die wordt gegeven aan het hulpprogramma dat uw operator naar de kaart brengt, hoe waardevol ze zijn, hoeveel ze bijdragen, enz. 

Rook wordt geleverd met een ballistisch vestpakket, waarmee je teamgenoten 20% schade kunnen verminderen. Er is niets ingesteld met de gadget; je slaat het gewoon op de grond als je spawnt, en je bent klaar om te gaan.

Bovendien wordt Rook geleverd met een ACOG-vizier. Leren hoe je een ACOG moet gebruiken, zal belangrijk zijn voor je algehele vaardigheid, omdat het juiste gebruik ervan het vasthouden van hoeken veel gemakkelijker maakt. Rook is een operator met drie pantsers en één snelheid, wat betekent dat je één plek vasthoudt in plaats van rond te dwalen. Hierdoor zult u de basisprincipes van siteverdediging sneller begrijpen.

Ash daarentegen is een operator met één pantser en drie snelheden. Ze rent rond als een absolute kogel en heeft een kleine hitbox. Ze heeft een sterk primair wapen in de R4-C, dat niet wordt geleverd met een ACOG, maar het niet echt nodig heeft vanwege de snelheid waarmee Ash speelt.

Haar gadget is een granaatwerper die zachte vernietiging biedt, zodat je niet-versterkte muren en luiken kunt openblazen— waardoor ze geweldig is voor het snel raken van hoeken en flanken die je tegenstanders misschien niet verwachten.

Ze is veel gemakkelijker op te pikken voor de COD- of APEX-fan en speelt zoals die spellen meer dan langzamere operators. Bovendien geeft haar granaatwerper je de kans om de kaarten, de rotaties en toegangspunten sneller te leren dan wanneer je die vernietiging niet had.

Uw operator kiezen

Nadat je wat tijd met deze twee hebt doorgebracht en het spel hebt geleerd, moet je in de toekomst je hoofdgerecht kiezen . Hopelijk heb je wat gespeeld met een aantal andere operators die je ook hebt ontgrendeld, dus heb een algemeen idee van waar je naartoe gaat.

Je hebt er een nodig voor verdediging en aanval. Dus vind je speelstijl en werk van daaruit. Als je het leuk vindt om bommen vast te houden en niet te bewegen, zoek dan naar de drie pantseroperaties die gadgets voor site-ontkenning bieden, zoals Echo. Als je van het snelle spel van Ash houdt, ga dan met een zwerver als Ella.

Dezelfde logica voor overtreding, als je van langzaam en methodisch houdt, zwaardere karakters met betere gadgets, en als je wilt het is snel en hectisch, drie snelheden met een focus op vuurgevechten.

More posts
12 maart 2022

Top 2 helden in DOTA 2

Bij het spelen van een online game zijn verschillende personages, avatars of helden betrokken. Al deze bieden de spelers een uitzonderlijke spelervaring. Een van de beste online games die helden en pe...
Read more