Hoe te winnen bij Rainbow Six Siege? Leer van de experts!

Weten hoe je een geweer moet richten en schieten is onvoldoende om het spel Rainbow Six Siege te winnen. Het is niet alleen het feit dat het terrein constant als nieuwe routes beweegt. Afgezien van het aannemen en uitvoeren van een andere reeks vaardigheden, is het ook cruciaal om verschillende belangrijke tips te leren voor een succesvol winstpercentage. Inspiratie nodig? Laten we luisteren naar de experts!

Bekijk zelfstudies

Voordat je begint en je spelwinnende geluk beproeft bij Rainbow Six Siege, moet je tutorials bekijken, vooral als je nog nieuw bent in dit spel. Tutorials geven een snel overzicht van enkele spelcomponenten. Ze kunnen je zelfs een in-game valuta geven om nieuwe bijlagen voor wapens, operators en in-game skins te kopen.

Leun op

In dit populaire spel is leunen ook belangrijk omdat het spelers in staat stelt door hoeken te kijken terwijl slechts een klein deel van hun hoofd wordt onthuld. Daarom wordt het voor je tegenstanders ingewikkeld om op je te schieten.

Gebruik je drones

Drones zouden uw essentiële tool zijn tijdens de pre-planningsfase. Ze hebben de neiging om vijandelijke inlichtingen te verzamelen en belangrijke informatie te verstrekken, zoals de operators van de tegenstander en de locatie van het doel. Dit geeft je een enorm voordeel bij het infiltreren van het gebouw. Zorg er wel voor dat je drones in een veilige omgeving zijn verborgen, zodat ze niet opgemerkt worden.

Aangepaste spellen

Elke first-person shooter weet dat in Rainbow Six Siege kaartkennis een belangrijk onderdeel is van het vinden van succes. Hoe een kaart te begrijpen? Simpelweg door een lokaal aangepast spel te maken. Hierdoor kan je team de kaart verkennen en verschillende strategieën uitproberen zonder last te hebben van andere spelers.

Niet spawnen Peek

Vrienden staan ​​niet toe dat vrienden spawn-peek krijgen, omdat dit de spanning in een game kan breken. Plaats in plaats daarvan Mira, Doc of een Smoke in de voorbereidingsfase op de gebruikelijke spawn-piekgebieden.

Streef naar een gestage en langzame overwinning

Je hoeft je niet te haasten. Verwacht anders een mislukt spel (dit gebeurt meestal!) De toegewezen periode is meer dan genoeg om de tijd te nemen en na te denken over de beste strategie die u kunt gebruiken. Blijf vijanden zo lang mogelijk uitschakelen totdat je een laatste rush maakt.

Communicatie en teamwork zijn essentieel

Net als bij veel andere competitieve online games, vereist Rainbow Six Siege solide communicatie en teamwork. Een snelle, nauwkeurige, goede oproep maakt een enorm verschil. Je kunt op een zeer nauwkeurige manier de positie van je tegenstander kruisen.

Vraag om hulp

Het is geen schande om om hulp te vragen als je moeite hebt om het hele spelproces in Rainbow Six Siege te verwerken. Het heeft tenslotte een extreem moeilijke leercurve. Ofwel iemand die je kent of een professionele hulp zou doen. Je team zal waarschijnlijk snel reageren als je laat weten dat je nieuw bent in deze game.

We raden u ten zeerste aan deze eenvoudige maar krachtige tips te volgen. Uiteindelijk zul je merken dat je een stuk beter wordt bij Rainbow Six Siege.

More posts
12 maart 2022

Brigitte At Her Finest

Een van de meest uitverkoren helden in Overwatch is Brigitte. Ze is de jongste dochter van Ingrid en Torbjorn Lindholm en de reisgenoot van Reinhardt Wilhelm. Ze is niet langer degene die aan de zijli...
Read more