Hoe u voordeel kunt behalen in Hearthstone?

Hearthstone is een van de favoriete gameplays van online gamers. Iedereen zal genieten zolang ze weten hoe ze de overwinning kunnen behalen. Aangezien elk spel andere regels heeft om de uitdagingen te winnen, is Hearthstone geen uitzondering. Je moet de strategieën ontdekken die je een voorsprong geven op de andere spelers.

Een van de beste tactieken die ervaren en ervaren spelers gebruiken om te winnen, is het nemen van een kwaliteitsbeslissing tijdens de transactie. Houd er rekening mee dat Hearthstone een goede implementatie van controle en tempo vereist. Ook moet je wachten tot je tegenstander speelt voordat je aan de beurt bent. In dit spel heb je de keuze om je kaartspel samen te stellen.

Door je kaartspel op te bouwen, kun je je eerste beurtkaarten plannen waarvan je denkt dat ze effectief zijn, en kaarten pakken die nog niet op je positie liggen. De eerste speler heeft de 1-2-3 mana-curve. Aan de andere kant zal het spelen van de tweede de 2-2-3 hebben. Houd er rekening mee dat de kaart ook afhankelijk is van heldenkrachten. Zodra je de beste kaart hebt kunnen kiezen, moet je de strategie leren om te handelen. Neem de juiste timing om je vijand te overrompelen. Over het algemeen moeten de kosten van de kaart om je vijandelijke minion te elimineren lager zijn dan of gelijk zijn aan de kosten van de geëlimineerde minion om er een goede ruil van te maken.

Bovendien is het ook essentieel om de kaarten van je tegenstanders te analyseren. Controleer de kaarten en kristallen die ze bij de hand hebben, evenals de kaarten die zijn gespeeld. Deze actie helpt je bij het analyseren van de mogelijke zet die ze gaan doen in hun volgende beurt, en dat stelt je ook in staat om je op de juiste manier voor te bereiden. Bovendien moet je leren wat het enige doelwit van de klas probeert te impliceren, zodat je weet hoe je je vaardigheid kunt gebruiken. Dat kan je helpen het juiste plan op te stellen om je voor te bereiden.

Spelers moeten ook in de tekenfase naar hun beste vermogen presteren. Het is het cruciale onderdeel van de Arena voor nieuwe spelers, omdat het je helpt te bepalen of het kaartspel dat je vasthoudt gelijkwaardig is aan de kracht van je vijanden. Op die manier hoeven ze niet meer dollars uit te geven om te vechten en een kans te krijgen. Zolang je het juiste tekenwerk leert, kun je gelijk staan ​​met je tegenstanders.

More posts