Instructies voor het spelen van Counter-Strike Global Offensive

Counter-Strike is een online game die al in 1999 is ontwikkeld. Maar elke week zijn er veel spelers die overstappen om de Counter-Strike Global Offensive-servers te spelen. En als je dit artikel leest, kun je snel genieten van het spelen van het spel. Het heeft ook een competitieve omgeving die je vanaf het begin kunt spelen. Het belangrijkste aspect dat je moet weten bij het spelen van Counter-Strike online game is om ervan te genieten - of je het nu speelt om te lachen of om competitiever te zijn. En ik ga je vertellen dat dit artikel niet alleen voor professionals is geschreven, maar ook voor starters. Dit artikel is samengesteld uit dezelfde basisprincipes die je kunt spelen in de Counter-Strike: Global Offensive-serie.

Counter-Strike is een ontmoedigende online game als je nog maar een beginner bent. Je speelt het spel met de andere leden die voldoende kennis hebben van de verschillende namen van handige kleine schuilplaatsen die je vanaf het begin nooit weet. Je medespelers kunnen binnen tien seconden of minder bij het bombardement zijn. Maar meestal verlies je je leven in slechts een luchtkanaal en als je bij de andere gebieden komt, zul je meer dan vijf tegenstanders vinden.

Fotograferen

Het eerste dat u moet begrijpen als u Counter-Strike speelt, is vrij eenvoudig. Maar je intuïtie is erg belangrijk als je geen ervaring hebt met het spelen van CS-games. Een comfortabele opnamepositie die u kunt doen, is uw tas op hoofdhoogte houden. Maar het handhaven van een goede houding is zeer noodzakelijk wanneer u begint te schieten om nauwkeurig te kunnen schieten. Je hoeft het "run-and-gun-achtige" spel niet te doen, vergelijkbaar met het online spel "Call of Duty". Na verloop van tijd zullen je schietvaardigheden verbeteren en zul je beginnen te schieten, stoppen en beschieten. Je kunt deze stap sneller doen naarmate de tijd verstrijkt.

Kaartbeheer

Sommige deelnemers aan Counter-Strike zijn bang om hun positie af te staan ​​aan hun tegenstanders. Als je ook bang bent om je positie op te offeren, wees dan niet bang. Het is omdat er een perfect moment voor je is om agressief te worden, vooraf te schieten, stiekem te blijven en meer dat je meer ervaringen zal geven.

Kaartbesturing is een van de belangrijkste factoren die je moet hebben bij het spelen van Counter-Strike. Als je een speler bent die verschillende speelstijlen kent, heb je ook verschillende manieren om je gebied onder controle te houden of te krijgen. Wat betreft technieken, als je kaart onder jouw controle is en kennis heeft van de technieken van je tegenstanders, dan gooi je wat granaten.

Geweren en economie

Het is zeer onmerkbaar voor spelers om het belang van zuinigheid in te zien bij het spelen van Counter-Strike. U kunt uw economie goed beheren als u en uw team een ​​goede communicatie hebben.

In termen van competitieve modus moet u Kevlar kopen. Je kunt een helm en harnas kopen voor slechts 1000 US Dollars. Zowel de AL-47 als de M4 zijn de standaardwapens die je voor T- en CT-kanten kunt kopen. Beide zijn veelzijdige, kosteneffectieve en krachtige wapens. U moet het gebruik van deze twee verschillende wapens begrijpen voordat u ze aanschaft. Je kunt AK-47 gebruiken om je tegenstanders te doden met een helm en een headshot. Terwijl de M4 tegenstanders met helmen kan doden met twee headshots.

More posts