Invloedspunten opbouwen in LOL

League of Legends of LoL wordt beschouwd als een van de meest gespeelde online games met dagelijks meer dan 12 miljoen spelers over de hele wereld. Deze game voor meerdere spelers heeft niet alleen veel uitdagingen die de aandacht van de gamer vasthouden. Het is echter ook een pakket verrassingen en problemen die zelfs de meest hardcore speler geboeid houden.

Als je wilt bouw invloedspunten op die in de volksmond IP worden genoemd, blijf deze handleiding lezen voor meer informatie.

Het invloedspunt is een maat voor de invloed van de oproeper. Deze maatregel wordt genomen op basis van prestaties op het gebied van Justitie. Kortom, tijdens het spelen zullen de speelduur en de vaardigheden van je team de kans vergroten om zowel invloedspunten te verdienen als te krijgen.

Deze multiplayer spel wordt gespeeld als twee teams van kampioenen wedijveren om als eerste het andere Nexus-team te doden. Als je probeert de vijand te bereiken, zijn er serieuze uitdagingen en zijn er minions nodig om onderweg te worden aangevallen. LoL is gebaseerd op een reeks kaarten waarop je kunt spelen, genaamd de Fields of Justice.

IP wordt gebruikt voor veel voordelen tijdens het spel. Als je bijvoorbeeld voldoende IP-punten hebt, kun je kampioenen permanent ongedaan maken, waardoor je een sterke voorsprong hebt op het andere team doordat je de pool van kampioenen en tegenkeuze kunt uitbreiden. Zodra je kampioenen hebt vrijgespeeld, kun je je vaardigheden uitbreiden en een sterke kampioen kiezen om te verslaan wie je verwacht te verzen.

Indien u al een voorkeurskampioen in LoL-spel hebt, kun je je IP gebruiken om runen voor de kampioen te kopen. Runen kunnen de kracht van de kampioen vergroten om haar of hem zowel krachtiger als sterker te maken. Er zijn handleidingen beschikbaar om u te helpen meer runen te verkrijgen en het IP-adres voor het team te gebruiken.

Er is tijd voor evenals basislimieten voor invloedspunten die de hoeveelheid IP bepalen die je hebt gekregen. Je krijgt bijvoorbeeld elke vierentwintig uur een zoete invloedsbonus voor een overwinning. Je moet het spel elke dag winnen om je invloedspunten te vergroten.

Het feit dat er zijn veel complexiteiten in LOL, deze IP-gids is slechts een deel van wat je moet weten om goed te worden in dit spel. Als je meer hulp nodig hebt, lees dan een handleiding van LoL-experts.

More posts