Juiste rotatie in DOTA 2

Ben je verbaasd over hoe professionele teams in DOTA 2 het spel blijven winnen? Naast de implementatie van de juiste strategieën, is er ook een belangrijke factor dat deze professionals rotatie gebruiken. Dit is iets dat spelers tegenwoordig niet meer opmerken. Om het spel in DOTA 2 te winnen, moet je de juiste rotatie gebruiken.

Maar hoe kun je goed roteren? Wat moet je team doen? Gebruik deze gids om de juiste rotatiemethode te gebruiken, zodat uw winkans kan worden vergroot.

De juiste rotatie is moeilijk, maar het is essentieel om het spel te winnen. Als je dan naar rechts draait, kun je vijanden efficiënt en adequaat stelen. Een goede rotatie kan je team ook helpen de banen te domineren en later de wedstrijd te winnen.

Er zijn verschillende rotaties die u in uw voordeel kunt gebruiken:

Heiligdom en rune

Een rotatie die het andere team voor de gek kan houden en ze kan overrompelen. Dit type rotatie heeft te maken met het gebruik van de rune in je voordeel. Zo werkt het.

Telkens wanneer je een rijstrook verlaat, zal je vijand het opmerken en zullen ze hun teamgenoten op de hoogte stellen van je afwezigheid. Voor hen zou dit maar twee dingen betekenen, of je bent teruggegaan naar de basis om te genezen of naar een andere baan. Ze hebben gemerkt dat je terug bent gegaan naar de basis omdat je weinig mana hebt.

Maar hier begint de magie. In plaats van terug te gaan naar de basis, vul je opnieuw met een schrijn of fles om aan te vullen en ga je naar de baan waar je vijand ze bij verrassing moet stelen.

Dit werkt voor de spelers die offlaners zijn of degenen die in de zijbaan werken. Hun afwezigheid zou het andere team niet alarmeren, maar je moet je rotatie timen wanneer runen zijn uitgekomen, zodat je ze in je voordeel kunt gebruiken.

Smoke Gank-strategie

Een efficiënte manier om door rotatie te gaan is door de rook van bedrog. De rook van bedrog maakt jou en je bondgenoten onzichtbaar en vergroot de mobiliteit. Dit item is handig om de afdelingen te overtreffen die door de vijanden zijn geplant.

Dit kan voordelig zijn als je van plan bent een vijand te vermoorden. Je moet verstandig zijn in het gebruik van de rook van bedrog, en je moet het zorgvuldig timen voor een succesvolle grap met je bondgenoten.

TP-rotatie

Deze rotatiestrategie betreft teleportatie. De slimme en efficiënte manier om teleportatie te gebruiken om te roteren. De teleportatierotatie kan worden gebruikt om je teamgenoot te helpen een baan te domineren of een vijand te doden. Gebruik dit telkens wanneer je vijandelijke held in de buurt van je toren is, omdat je de aanstaande push van een rijstrook of een inkomende gank door het vijandelijke team kunt voorkomen.

Dit zijn enkele van de rotatiestrategieën die u kunt gebruiken om het spel te winnen of het spel in uw voordeel te veranderen. Speel slim en gebruik deze rotatietechnieken strategisch en op het juiste moment om games te winnen. Veel speelplezier!

More posts