League of Legends Teleport-technieken

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Er zijn veel spelers over de hele wereld die DOTA 2 spelen en hun niveaus willen verbeteren, maar helaas, ze worden gemakkelijk verslagen door de elites omdat ze geen technieken en trucs hebben. Summoner-spreuken zijn een populaire techniek die wordt gebruikt door elitespelers. Veel DOTA 2-spelers zijn zich echter niet bewust van de teleport-spreuk. Dit is ook een van de beste, maar moeilijk om de techniek onder de knie te krijgen; met de juiste begeleiding zul je er echter aan wennen en je vijanden effectief doden en beschadigen.

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Om je vijanden te verslaan, is het belangrijk om een ​​afdeling neer te zetten in de uiterste struiken aan de basis of op de pinnacle lane van de kaart. Als deze techniek met succes wordt uitgevoerd, kun je teleporteren op de rug van je tegenstander en zichtbaar worden. Het enige wat je hoeft te doen is wachten op het juiste moment om een ​​aanval te lanceren en de vijand aan te vallen. Dit is een van de beste en voordelige technieken.

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Nunu staat in de wereld van League of Legends zeer bekend om zijn krachtige ultimate. Nunu heeft de macht om het hele team in zijn brede straal te verzwelgen en op te blazen in een miljoen stukjes. Aan de andere kant is het de meest gecompliceerde ultieme manier om in dit online spel te landen, omdat het wordt geleverd met een lang stationair kanaal dat snel wordt onderbroken en ook gemakkelijk kan worden verlaten.

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Met behulp van de techniek genaamd teleport spell kan Nunu echter onmiddellijk een vreselijk personage worden. Sluip een afdeling recht naar het midden van de baan om daarna te teleporteren en wacht dan op de solo-stappen van je tegenstander erin. Zodra de tegenstanders dat hebben gedaan, teleporteer je hem en raak je hem onmiddellijk met ijsstralen voor de langzame effecten, knal het ultieme en zie hoe de vijand schiet met de hulp van je team.

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Teleport-spreuk is inderdaad een perfecte en nuttige techniek bij het groeperen van hotspots zoals Baron, Dragon, evenals korte afstand voor de kerntoren. Het is van vitaal belang om de afdeling een beetje voor in de middelste toren te plaatsen alsof je teleporteert en je ultieme cast terwijl de tegenstanders je toren aanvallen, zullen ze worden gedwongen om ga naar de toren waar je teamgenoten wachten.

Er zijn veel technieken die worden gebruikt in de LOL, maar de teleport-spreuk is de zeldzaamste en zal je zeker helpen je vijanden te doden.

More posts