Maak kennis met Sigma, de nieuwe Overwatch-held van Blizzard

Elke Overwatch-wedstrijd is niet compleet zonder geweldige helden. Spelers duiken elk seizoen naar een geweldige selectie helden en raad eens: de nieuwe Overwatch-held van Blizzard is er.

Heb je gedacht aan een held die de zwaartekracht beheerst?

Nou, ontmoet Sigma – de zwaartekracht buigende wetenschapper.

Het Twitter-account van Blizzard onthulde de 31e held en spelers zijn opgewonden. De korte videoclip van het account toont een wetenschapper die experimenteert met een zwart gat.

Het experiment wordt griezelig als Sigma het zwarte gat niet kan beheersen. Als gevolg daarvan is hij in het ziekenhuis opgenomen.

Maar daar beginnen de coole dingen.

Ja, je hebt gelijk!

Hij is in staat een manier te ontwikkelen om anti-zwaartekrachtkrachten te gebruiken. Dan zijn spelers geschokt door het intrigerende deel van de video.

Spelers zouden een glimp opvangen van Sigma's geest. Hier lijkt de wetenschapper achtervolgd door een melodie en zijn vergelijkingen. Uiteindelijk kan hij zich aansluiten bij de criminele organisatie Talon waar ook andere beroemde Overwatch-helden deel van uitmaken:

•    Moira

•    Sombra

•    Doomfist

•    Reaper

•    Widowmaker

Sigma heeft zeker geweldige vaardigheden en krachten waar spelers en helden op moeten letten.

Moet een tankheld zijn

Sinds de korte video hebben spelers geen idee van de bewegingen en vaardigheden van Sigma. We kunnen alleen maar aannemen dat zijn deel van de Tank-klasse gebaseerd is op zijn omvangrijke uiterlijk.

Sigma kent de waarheid niet - hij is een dodelijk wapen. Het idee zorgt voor leven en opwinding in de Overwatch-serie. Elke speler is nieuwsgierig en enthousiast over de vaardigheden en bewegingen die Sigma kan doen.

Maar één ding is zeker: spelers staan ​​voor een grote verrassing wanneer Blizzard de vaardigheden en tactieken van Sigma onthult. Hij biedt zeker een uitdaging voor andere helden op het veld.

Maar voorlopig zijn alle spelers enthousiast over de nieuwe Overwatch-updates.

Heb je al gehoord van de rollenwachtrij?

Spelers dromen ervan de rol of klasse te kiezen die ze willen zijn voordat ze aan toernooien en wedstrijden beginnen. Dit idee lijkt op dat moment een fantasie.

Maar dingen in het Overwatch-universum hebben verrassingen en veranderingen. Naast Sigma brengen recente Overwatch-updates Role Queue naar het veld.

Dus, wat kunnen spelers bereiken met deze nieuwste toevoeging?

Nou, spelers zijn vrij om de klasse of rol te kiezen die ze willen. Maar dat is nog maar het begin van het geweldige deel.

Spelers zouden consequent zijn om de klasse of rol te spelen die ze verkiezen. Welke voorsprong geeft het jou en je team?

Elke speler streeft ernaar om te winnen, en de beste strategieën om dit te doen, zijn door te voorkomen dat een speler de genezer wordt. Met de Role Queue kun je voorkomen dat spelers op het veld deelnemen aan het 'genezende voordeel'. Dat is cool, want het brengt je dicht bij de overwinning in elk Overwatch-toernooi waaraan je meedoet.

Voor de andere update is de opwinding voor Overwatch-spelers geweldig omdat ze de Overwatch Workshop gebruiken. Hier kunnen spelers hun eigen games maken met behulp van een scripteditor.

Deze updates vullen de opwinding die je altijd verwacht van Overwatch-wedstrijden. Vergeet ook niet dat Sigma, de gekke wetenschapper, geheimen heeft om de opwinding van elke speler te voeden. Toekomstige games zouden leuk zijn!

More posts