Mis deze top Hearthstone-decks niet in 2019!

Nu het jaar 2019 is begonnen, kunnen we de opwinding van veel enthousiaste spelers niet beheersen, omdat ze de update willen weten over de eersteklas kaarten in Hearthstone. Elk jaar heeft deze gameplay altijd iets verrassends dat de trouwe gamers zal verleiden. Houd deze lijst dus bij de hand om ervoor te zorgen dat je weet welke Hearthstone-kaarten je moet kiezen!

Schurk

Bestaande uit zowel Captain Hooktusk als Champion of Gral's Sharks, zijn deze coole piraten de kust binnengevallen om de overwinning te behalen in de Rumble. Met de eerste kun je 3 piraten van het dek oproepen, terwijl de laatste je helpt een minion in het dek op te eten zodat je de statistieken kunt krijgen. Selecteer Kapitein Hooktusk als je eerste set kaarten en hij wordt begeleid door zijn trouwe bemanning.

Krijger

Oorlogsmeester Voone vindt na lang zoeken verwantschap in Akali. Hij is blij als hij een brullende menigte hoort, een luidruchtige afterparty en luid gerommel van drums. Omdat hij voorheen met de Black Dragonflight werkte, zal hij een belangrijke rol spelen bij het geven van een speciale visie aan de Warriors om de wegen van draken te vinden. Een krijgerskaart is ook Akali, de neushoorn waarmee je een rush minion uit je stapel kunt trekken.

Druïde

Wardruid Loti blijft het liefst bij haar dinosaurus, loa Gonk en andere vrienden belichaamd met schubben. Ze blijft liever uit de buurt van de andere Rumble-concurrenten. De groepen Druïde zullen snel ontdekken dat ze een uitzonderlijke kracht heeft, en dat is om klauw-tot-hand-gevechten en gedaanteverwisseling te gebruiken. Het andere deel van de groep, Gonk, de Raptor, kan herhaaldelijk aanvallen nadat je held een volgeling heeft gedood.

Paladijn

Om een ​​saldo op je kaarten te krijgen, kun je de meestervechters met uitzonderlijke vaardigheden kiezen. Een daarvan is de Hogepriester Thekal, die het licht hanteert en het als wapen gebruikt. Bovendien kan hij zijn energie ook gebruiken om bondgenoten te genezen en kan hij zelfs in een flits bewegen om zijn tegenstanders te verslaan. Hij is niet de enige nuttige in de groep, maar ook Shirvallah, de Tijger. Je kunt profiteren van het Divine Shield en Lifesteal dat alleen minder kost voor elke mana die je voor spreuken gebruikt.

Deze kaarten zijn slechts enkele van de beste keuzes die je hebt om de reeks games van dit nieuwe jaar in Hearthstone te verwelkomen. Je kunt nog steeds je oude strategieën gebruiken als je eraan gewend bent, maar onthoud dat het plannen van nieuwe tactieken ook essentieel is, zodat de vijanden je volgende acties niet kunnen lezen.

More posts
12 maart 2022

Fortnite: Red de Wereld

Deze game is ontwikkeld en uitgegeven door epic games. Het werd afgelopen 25 juli 2017 uitgebracht met een volledige gratis te spelen. De winkelversie is gepubliceerd door Gearbox-software. Deze game...
Read more