Over Hearthstone-kaartensets

Hearthstone is algemeen bekend als een gratis te spelen webgebaseerd digitaal kaartspel gemaakt en exclusief uitgegeven door Blizzard Entertainment. De originele ondertitel van dit spel was Heroes of Warcraft, totdat het uiteindelijk werd bedacht als Hearthstone. Deze game bouwt voort op de heersende overlevering van de Warcraft-serie door dezelfde relikwieën, personages en elementen te gebruiken. Het is bekend dat deze game platformonafhankelijk kan worden gespeeld, waardoor gamers op elk ondersteund apparaat kunnen concurreren en alleen worden beperkt door geografische accountlimieten.

< span style="font-size:12.0pt">De kaartensets  

Elke Hearthstone-kaart is eigenlijk onderdeel van een set. De basisset kan worden aangevuld door middel van het spelen van het spel Hearthstone. Om kaarten uit andere sets te krijgen, moet je echter echt geld of goud uitgeven. Kaartensets zijn duidelijk gecategoriseerd waarin het volledige bedrag van de verzamelkaarten wordt verdeeld. De kaartensets bestaan ​​uit alle avonturen en uitbreidingen en twee primaire sets Classic en Basic en Hall of Fame-sets.

De kaartensets hebben de neiging om weer te geven hoe de verzamelkaarten zullen worden verkregen en ook om te bepalen of de kaarten in standaardformaten kunnen worden gebruikt. In een dergelijk formaat kunnen alleen kaartensets uit de eerste 2 standaardjaren worden gespeeld. In het standaard formaat gebeurt er jaarlijks een kaartsetrotatie waarbij 3 oude kaartensets uit het Standaard formaat worden afgespeeld.

De kaartenset heeft geen op de een of andere manier de gameplay niet anderszins beïnvloeden. Voor de kaarten van avonturen en uitbreidingen komt de naam van de kaartenset meestal overeen met de inhoud waarin de kaart is uitgebracht.

< span style="font-size:12.0pt">Overzicht van de klassieke en basiskaartenset < /span>

Basis is de gratis en grotendeels beschikbare kaartenset met 150 kaarten. Ongeveer 133 van deze kaarten zijn verzamelbaar. Er wordt gezegd dat de basiskaarten neutraal zijn en beschikbaar zijn voor de held van elke klasse. 10 basiskaarten zijn eigenlijk exclusief voor elke klasse. Munten worden beschouwd als onderdeel van de basisset. Alle basiskaarten worden als gratis zeldzaamheid beschouwd, maar niet die oninbare kaarten, die veel voorkomen of kaarten zonder zeldzaamheid.

De klassieke kaartenset , aan de andere kant, is de grootste kaartenset met 294 kaarten waarvan 240 van deze kaarten verzamelbaar zijn. Dit bevat ongeveer 135 verzamelkaarten, waarbij er 15 kaarten zijn voor elke klasse en ongeveer 105 verzamelbare neutrale kaarten. Die klassieke kaarten kunnen worden gecategoriseerd door de unieke Hearthstone-werveling achter de kaarttekst, en deze zijn niet te vinden op de andere kaarten.

More posts