ROCKET LEAGUE

ROCKET LEAGUE

In juli 2015 lanceerde Psyonix een online voetbalvideogame die ze ontwikkelden en publiceerden. Het online voetbalspel heette Rocket League. Het werd voor het eerst uitgebracht in PlayStation 4 en Microsoft Window en onmiddellijk gevolgd door Xbox, Linux en macOS. Supersonic Acrobatic Rocket Battle-Cars was een spel dat in 2008 door Psyonix werd uitgebracht en Rocket League is het eerste vervolg. Het spel kreeg niet veel feedback. Daarom maakte Psyonix een vervolg op de game, de Rocket League, die naam maakte in de online wereldgame. The Game kreeg bijna 40 miljoen geregistreerde spelers in precies hetzelfde jaar van lancering, 2018.

De Rocket League is zeker een voetbalspel, maar het bijzondere aan dit spel is dat auto's met motorvoertuigen de spelers van het spel zijn. Net als de gebruikelijke voetbalwedstrijd, zijn er twee teams om te spelen. De raketaangedreven auto's gaan de voetbal raken om het doel van het andere team te scoren. De Rocket League Game kan online worden gespeeld als een modus voor één speler en een modus voor meerdere spelers. Spelers hebben een specifieke auto om te besturen in het spel. De auto's hebben de mogelijkheid om hoog te springen om de bal naar de andere teams te slaan. Een auto heeft ook de mogelijkheid om hun energieniveau te verhogen, met name de snelheidslimiet om snel in de bal te komen en deze te raken.

Het kan ook crashen met de auto's van de andere teams die ze kunnen vernietigen. De auto's kunnen ook snel ontwijken wanneer ze hun energie een boost geven, waardoor ze de bal in de lucht raken, een korte sprong maken om de bal te gooien, en auto's kunnen ook draaiende strategieën toepassen. Rocket League, wanneer het wordt gespeeld in de multiplayer-modus, is meestal een teamspel waarbij elk team uit vier spelers bestaat, 4x4. Bij het spelen van de modus voor één speler is het een één-op-één-gameplay. Spelers van het spel krijgen rangen en hogere rangen door overwinningen. Vijf minuten is de maximale tijd om Rocket League te spelen en de andere teams te verslaan. Net als bij een normaal voetbalspel wordt het spel gespeeld in de arena met zeshoekige tegels.

Rocket League is populair bij spelers omdat het spel zelf niet zo ingewikkeld is om te spelen, omdat het is geïnspireerd en ontworpen voor een van de populaire spellen op het gebied van sport, voetbal.

More posts
12 maart 2022

Wat is DOTA?

. Dota 2 is al populair geworden voordat die andere spellen werden uitgevonden. Het is verslaafd vanwege de prachtige graphics, personages en game-exploratie. Wat is een M.O.B.A.? Als je Dota gaat s...
Read more