Rocket League: tips voor nieuwe spelers

Rocket League werd beroemd vanwege de RLCS of de Rocket League Championship Series. Het is een van de geweldige spellen die de meeste mensen willen spelen. Het biedt spellen die verslavend, snel en kort zijn. Alle beginners zullen zeker geobsedeerd raken door de beats, en ze zullen hun gamen beter maken. Deze game bevordert de omgang met andere mensen. Het helpt de mentale gezondheid van de spelers door middel van besluitvorming. Sommige nieuwe spelers kunnen echter denken dat het een moeilijk spel is, maar tijdens het gamen zullen ze merken dat ze ervan hebben genoten.

Hier zijn enkele tips die nieuwe spelers of zelfs jij kunnen helpen:

•    Pas je camera-instelling aan

Voordat je de arena ingaat, is het een must om de tijd te nemen in de oefenmodus. Het zal je niet alleen helpen om vertrouwd te raken met de verschillende mechanica van het spel, maar het kan je ook helpen om je camera beter in te stellen. De afstand van de camera tot de auto kan worden gewijzigd, inclusief het zicht op het veld, de hoek van de camera, enzovoort. Dit zijn allemaal belangrijke dingen waar spelers rekening mee moeten houden, omdat het hun visie op het spel zal beïnvloeden. Hoe meer spelers het kunnen zien, hoe meer ze beter kunnen spelen.

•    Leer roteren

De nieuwe spelers moeten speciale aandacht besteden aan hun positie. Alle leden van het team moeten correct rouleren, of ze nu 4v4, 3v3 of 2v2 spelen. Het doel van het team mag niet onbeheerd zijn. Als een speler probeert de aanval in te gaan, moet er één speler achterblijven voor de verdediging. Dit is gebruikelijk bij 2v2, maar alle spelers moeten het aanpassen om ervoor te zorgen dat ze de speler hebben die hun doel zal beschermen.

•     Bewaar je kostbare boost

Boost is een van de essentiële bronnen in de Rocket League. Zelfs jij merkt dat het direct kan genereren. Meestal zijn er momenten dat je geen boost nodig hebt om te gebruiken. Dan zul je moeite hebben om te verdedigen en je doel terug te krijgen. Het is een must om de boost op te slaan in plaats van deze altijd te gebruiken. Vergeet niet om je boost te behouden, want je weet niet wanneer je hem gaat gebruiken. Voorbereid zijn in elke situatie is het beste wat je kunt doen om je doel te bereiken.

Gebruik nooit een boost; in plaats daarvan kunt u de uitval naar voren gebruiken. U moet uw joystick naar voren houden en dubbel op uw springknop drukken. Op deze manier kun je je topsnelheid halen die net als op je boost is.

Leer manieren te vinden en de verschillende items in het spel effectief te gebruiken in elke situatie waarin je je bevindt tijdens het spel.

Een van de beste strategieën die nieuwe spelers kunnen doen, is de boost van hun tegenstanders stelen. Ze kunnen dat doen zolang ze hun rotatie niet verbreken.

Deze tips zullen de nieuwe spelers zeker helpen, en als jij een van hen bent, aarzel dan niet om de professionals te vragen. Ze kunnen je helpen vooruitgang te boeken of zelfs een professional te worden.

More posts