Spannende locaties in Fortnite

Het kiezen van de locatie in Fortnite is een van de keuzes met hoge beloningen of risico's wanneer spelers zijn gelanceerd vanuit een gevechtsbus. Het wordt aanbevolen dat de beginner genoemde en bebouwde gebieden vermijdt, aangezien dit de gebieden zijn waar de meeste spelers naartoe gaan.

Dit zijn de belangrijkste en beste locaties in Fortnite:

Luie links

Dit is een luxe resort dat wordt geleverd met de verschillende golfbanen en buggy's om rond te rijden.

Fatale velden

Deze locatie kan spelers met geweldige kavels en grote schuren brengen om te plunderen. Het is land in de buurt van de heuvels om andere spelers beter te kunnen zien.

Flush Factory

De uitdagende plek voor veel spelers om te landen. Het komt met een relatief gebrek in de verte en plundert in het midden.

Vette groef

Deze locatie heeft een goede buit en een woongedeelte op de gearomatiseerde kaart van elk fastfood.

Eenzame Lodge

Hier zijn er verschillende goede buit en redelijk rustige opties, aangezien de meeste spelers de nabijgelegen Retail Row kiezen.

Paradijspalmen

Deze locatiekenmerken van Fortnite zijn het antwoord op de Epic Miramar van de PUBG. Dit komt in het woestijnbioomcentrum in de zuidoostelijke hoek van de kaart.

Aangenaam park

De meeste betalers kunnen op deze locatie landen met veel daken, en ze kunnen hun houweel gebruiken om de weg te breken, zodat ze gemakkelijk bij de buit kunnen komen.

Retailrij

Als je een speler bent die in een gebouw wil plunderen, is dit de perfecte optie voor jou. Deze locatie heeft veel gebouwen. Dit is echter voorafgaand aan het krijgen van de lickety-split van het fatsoenlijke jachtgeweer. Dan is het handig binnen de close-quarters zone.

Klaagliederen

Deze buit is eerder een stille schrik dan in primaire gebieden van de beboste zone. Gelukkig zijn er verschillende plekken die spelers kunnen gebruiken om zich te verstoppen.

Stoffige divot

Deze locatie is onlangs gegroeid nadat de meteorenregen van seizoen 4 haar verwoestte. Als je een beginner bent in het spelen van Fortnite, dan moet je deze locatie als de drukke plek zien.

Zoute bronnen

Deze locatie bevat verschillende verrassende kist-spawns en wapens. De meeste spelers hebben de neiging om hier te landen vanwege de gekantelde achterblijvers.

Tomatentempel

Er zijn hier geen ladingen op de vorige incarnatie van de gemeente. Tegenwoordig heeft het de grotere grote tempel te bieden, samen met de grote kansen en effectieve hoofdtempel voor een groot aantal strijders met een lange reeks vaardigheden.

Gelukkige landing

Dit gebied is middelgroot en prachtig levendig. Het heeft ook helder bloeiende bomen en geweldige luchtlantaarns. De spelers kunnen hier veel verspreide buit vinden.

Junk Junction

Dit is een schroothoop die weinig kansen heeft om te plunderen en een afgelegen locatie in het noordwesten heeft die voor sommige spelers nadelig kan zijn.

Spookachtige heuvels

Sommige spelers hebben dit gebied gewoon over het hoofd gezien, maar beginners moeten ervoor kiezen om op deze locatie te landen.

Snobby Shores

Deze hoge buit heeft burb-packs die zowel aantrekkelijk als charmant zijn. Spelers moeten klaar zijn om hun houweel in te pakken en vervolgens rennen wanneer het oog van de storm aan de andere kant van de kaart beweegt.

More posts