Tip die je beter maakt bij Hearthstone

Hoe je beter kunt worden. Het is een vraag die we allemaal wel eens over iets hebben gesteld. Of het nu gaat om tekenen, een instrument bespelen, autorijden of in dit geval een videogame.

Hearthstone speelt anders dan andere esports die er zijn. Een FPS-speler kan zich beter aanpassen aan een jager dan aan een kaartspel en omgekeerd. Er zijn slechts bepaalde elementen en attributen die strikt exclusief zijn voor kaartspellen die je nergens anders kunt leren en die een echte hindernis kunnen zijn voor de beginnende speler.

Als je op zoek bent naar specialisatietips, dan is dit het niet. We zouden hier de hele dag zijn als we zouden besluiten om in de diepte te duiken van de samenstelling van het deck, synergie en de andere elementen van de vaardigheden van een speler die hem geweldig maken.

In plaats daarvan gaan we een algemeen standpunt innemen, gericht op degenen die niet bekend zijn met kaartspellen, een cruciaal stukje informatie dat je niet alleen zal helpen om je Hearthstone-spel te verbeteren, maar ook om je vaardigheidsniveau in andere competitieve kaartspellen te verbeteren.

Resourcebeheer

Dit is de gouden regel: bij kaartspellen draait alles om resource management. Met andere titels herstel je je gezondheid, munitie en wat dan ook aan het einde van elke ronde. Voor sommige spellen kun je meer dan 30 van deze individuele rondes hebben. Bij kaartspellen krijg je die luxe niet. Kampioenschappen worden beslist op basis van best-of-vijven, en vaak zul je merken dat je single-eliminatie speelt op een competitief spelniveau.

Dit maakt het beheer van uw bronnen zo veel belangrijker dan u misschien gewend bent. Je bent beperkt in wat je hebt, en het grootste deel van je spel komt uit je starthand. Daarom wil je de tools die je ter beschikking staan ​​spaarzaam en gepast gebruiken. Verspil geen krachtige verwijdering aan zwakke kaarten, vooral niet als je weet dat je tegenstander iets sterkers in petto heeft.

Het gaat erom wie het meeste waar voor zijn geld krijgt. Als je tegenstander een kaart van zeven mana op het veld heeft en je kunt deze wegvagen met een kaart van vijf mana, dan heb je twee mana gewonnen voor die ruil. Het zijn dat soort transacties waarnaar u op zoek wilt.

Hearthstone is berucht omdat het niet veel in de weg staat van een draw-engine, dus de enige manier om je middelen aan te vullen zal zijn van tekenen aan het begin van elke beurt, dus pas jezelf aan. Kaartspellen zijn een marathon, geen sprint.

Het is nu belangrijk dat u niet te veel vertrouwt op waardehandel. Je verwijdering van vijf mana kan veel meer waard zijn dan een kaart van zeven mana, als die zeven mana niets doet.

Bepaalde tegenstanders weten dit en zullen proberen je goede kaarten uit te lokken, dus speel rond het kaartspel van je tegenstander , en focus zoveel mogelijk op verstoring.

Als je eenmaal onder de knie hebt hoe je de kaarten die je ter beschikking hebt op de juiste manier kunt gebruiken en ons kunt vertrouwen, tijd, zul je een snelle en dramatische toename van het vaardigheidsniveau van je spel zien, en hopelijk ook je rang.

More posts