Uw sleutels om te winnen in DOTA 2

Omdat je in Dota 2 met het team speelt, is het essentieel om de juiste etiquette te oefenen om niet alleen jezelf, maar ook je teamgenoten op te tillen. Onthoud dat het niet uw enige winst is. Het is de overwinning van alle anderen in de groep. En als het team verliest, betekent dat ook dat iedereen verliest! Je kunt het niet alleen doen in Dota 2. Je hebt je teamgenoten niet alleen nodig om je te ondersteunen, maar ervoor te zorgen dat jullie allemaal plezier hebben en dat jullie allemaal samen je winst zullen vieren.

Eerst moet je samenwerken om je rijstroken te kiezen. Communiceer goed of wie zich in het specifieke gebied op de kaart wil positioneren. Dat gebaar alleen al zal de verantwoordelijkheidszin van elkaar verheffen. Iedereen zou het erover eens moeten zijn wanneer iemand graag midden speelt.

Veel spelers zouden echter ook dol zijn op deze positie of baan. Dus de beste manier om conflicten te vermijden, is door de vaardigheden van elk lid van het team te beoordelen. Denk aan de beste speler die de rol kan spelen, niet alleen omdat hij dat wil, maar ook omdat hij geschikt is voor dat gebied. Soms gebruiken andere teams het principe wie het eerst komt, het eerst maalt. Dat betekent dat degene die de positie als eerste kiest, deze met succes zal krijgen.

Geweldige communicatie helpt het hele team om elk van hun verantwoordelijkheden te vervullen en hun strategieën met de anderen te delen. Vermijd het argument zoveel mogelijk, want het zal zeker invloed hebben op de manier waarop u presteert. Houd er rekening mee dat de andere leden je zullen steunen wanneer je in het nauw gedreven wordt door je vijanden. Ze zullen aarzelen om je te helpen als je bazig klinkt en niet naar ze luistert.

Als er iets misgaat, geef je teamgenoten dan niet de schuld. Iedereen maakt een fout, ook jij! Dus, in plaats van hen de schuld te geven, waarom zou u niet een betere strategie bedenken en dat aan uw teamgenoten voorstellen? Gebruik elkaars kracht, combineer en implementeer samen! Dat is de geest van echt teamwerk. U zult niet slagen als slechts één werkt terwijl de andere wacht. Respecteer hun suggesties door naar hen te luisteren.

Voorzie jezelf van goede waarden terwijl je probeert je prestaties in het spel te verbeteren. League of Legends is enorm gegroeid omdat de community het ondersteunt. Elke speler wil opgenomen worden in een groep van diverse mensen waar iedereen een eenheid en samenwerking heeft. Dus begin met het cultiveren van grote waarden in jezelf!

More posts