Verbeter uw prestaties in LoL met deze eenvoudige trucs

Er is iets dat spelers niet willen dat er gebeurt als ze League of Legends verliezen. We spelen om te winnen en dat gevoel van voldoening te krijgen. Soms, ondanks dat we denken dat we ons best hebben gedaan, verliezen we toch. Het resultaat van het spel ligt buiten onze controle. Maar verlies de hoop niet, want in elk spel is er altijd een strategie die is ontworpen om spelers op het goede spoor te houden en hun positie te verbeteren.

Misschien ben jij een van de spelers die het zat is om altijd te verliezen. Maar gebruik at als je motivatie om de juiste trucs te leren om je aan te moedigen dat er altijd een kans op je wacht bij de League of Legends. Hoewel verschillende spelers verschillende manieren kunnen hebben om hun angst om te verliezen te overwinnen, is één ding zeker. Je moet een oplossing vinden om dat bij je volgende spel te voorkomen.

Eén manier is om een ​​rol te kiezen die je kunt beheersen. Er zijn er vijf, en je moet er een kiezen waarvan je denkt dat het je kan helpen je doel te bereiken. Hoewel het lijkt alsof je een expert bent als je een manusje van alles wordt, is het toch essentieel als je je op één rol concentreert waar je je aandacht op kunt richten.

Leer de schadetransacties en match-ups in een kampioenspool. Net zoals het kiezen van de beste rol, is het ook cruciaal om prioriteit te geven aan één kleine kampioenenpool en deze effectief te gebruiken door de strategieën en vaardigheden die je hebt geleerd te implementeren.

Een van de veelgemaakte fouten van veel spelers is het niet lezen van de patch-notities. Het kan door sommigen worden beschouwd als een eenvoudig aspect van het spel, maar houd er rekening mee dat er geen groot of klein gebied in LoL is dat u als vanzelfsprekend moet beschouwen. Behandel alle dingen als belangrijk voor u als u echt serieus bent in het winnen. Blijf op de hoogte van het nieuws, want de informatie die je krijgt, zal je een paar lessen geven die je in de strijd kunt gebruiken.

Gebruik de oefentool. Het is een uitstekende manier om kampioenen en combo's te leren om je statistieken te verbeteren. Je kunt het altijd gebruiken zonder je gerangschikte spellen op te offeren, dus het heeft geen invloed op je status, en wanneer je klaar bent voor al deze trucs, zul je het vertrouwen voelen dat niemand je agressiviteit kan stoppen totdat je tot winnaar bent uitgeroepen. Maak van je zwakte je kracht, en je zult beseffen dat er niets is om tegen te houden als het je doel is om te winnen!

More posts