Wat is Sideswipe in Rocket League?

Psyonix heeft onlangs Rocket League Sideswipe aangekondigd, de mobiele aanpassing van de auto-gebaseerde voetbalgame. Op dit moment is het beschikbaar in de alfamodus in Nieuw-Zeeland en Australië. We hebben echter ontdekt hoe u een werkende installatie kunt krijgen om u er alles over te vertellen. Op die manier ben je er klaar voor wanneer het jouw land bereikt!

Aan de slag

De introductie van Rocket League Sideswipe is kort, en dat vinden we prettig. U maakt afzonderlijk kennis met elk van de aanraakbedieningen. Er zijn er maar drie, dus dat is niet veel om te bespreken. Op die manier spring je snel in de actie. Sommige mensen vragen zich echter af hoe ze hun auto het beste kunnen besturen. Gelukkig is er een tutorial die je op elk moment opnieuw kunt bekijken. Bovendien kun je oefenen met de modus Exhibition of Freeplay!

Besturingselementen

Sideswipe van Rocket League is uitsluitend gebaseerd op aanraakbediening. Er is een gelijk speelveld voor online wedstrijden. De bedieningselementen zijn echter niet zo nauwkeurig als de gamepad. Wees voorbereid om hiermee om te gaan.

We ontdekten dat de besturing goed werkte. Als je echter zweethanden krijgt als de dingen warm worden, heb je misschien meer uitdagingen. Wees gewoon bereid om te pijnigen en te pruilen als je een kans mist!

Hoewel er maar een paar knoppen op het scherm zijn, kunt u hun grootte en positie aanpassen. Deze aanpassing helpt u de juiste opties voor u te vinden.

Wat hier leuk is, is de eenvoudige lay-out voor de bedieningselementen op Sideswipe. Er hoeft niet veel micromanaging te gebeuren. Net als bij de echte Rocket League-versie, kun je dubbel springen, enkel springen en boosten. Spelers kunnen gelikte manoeuvres maken, zoals power shots, flicks en antennes, en het is allemaal op een 2D-vliegtuig.

Gebruik de thumbstick om snel van richting te veranderen en zie de ingebouwde pijl de hele tijd om de lucht in te gaan wanneer je maar wilt. We zijn van mening dat Psyonix een mobiele interpretatie van het traditionele spel heeft gebouwd die overal vergelijkbaar is. De bedieningselementen houden hun stand; mis deze game niet!

Afbeeldingen

Het is niet zo dat Rocket League ooit bekend stond om zijn graphics. Sideswipe ziet er echter behoorlijk uit in actie. De auto's zijn scherp, de bal is gedetailleerd en de effecten zijn geweldig en zitten niet in de weg.

Er zijn drie grafische voorinstellingen en een ingebouwde frameteller. Op die manier kun je de instellingen aanpassen voor de beste framesnelheid voor jou en je apparaat.

Gameplay

Ondanks dat Rocket League Sideswipe zich in de alfabeperkte modus bevindt, is er nog steeds veel inhoud. Je kunt 2-tegen-2 of 1-op-1 wedstrijden spelen in de standaard voetbalmodus. Er is ook een 2-op-2-modus vergelijkbaar met basketbalspellen. Ze werken ook allemaal goed!

Dit spel speelt min of meer als Rocket League, maar dan in een 2D-versie. Het voelt goed om het te spelen, en dat is het enige dat er echt toe doet.

More posts