Wie zijn de beste Counter Strike: Go Offensive Teams?

De CS:GO is een van de meest onvoorspelbare scènes in eSports. Teams zijn vrij om talloze evenementen bij te wonen. Spelers of roosters kunnen worden opgepakt of zelfs worden neergezet. CS:GO-teams kunnen ook grote stappen maken, en deze inconsistentie resulteerde in de ontwikkeling van Intel Grand Slam met in totaal een prijs van $ 1.000.000. Elk team heeft een kans om te winnen. Ze worden gekwalificeerd wanneer ze een lokaal toernooi winnen of optreden bij de CS:GO-legendes.

Voor CS:GO was 2019 een turbulent jaar. Een aantal teams hebben laten zien wat ze kunnen. Naast CS:GO-legendes waren er nieuwe gezichten die beroemd werden. Met de verscheidenheid aan competitieve teams is het vrij moeilijk om de favorieten te volgen. Toch waren er teams die opvielen.

< span style="font-size:11.0pt">Wie is de best presterende in 2019?

Het beste team in 2019 is Astralis, aangezien ze een van de grootste toernooien van het jaar wonnen, de IEM Katowice Major . De Deense ploeg won echter geen topevenement van maart tot augustus. Team Liquid nam hun plaats in. Ze wonnen alle afzonderlijke S-Tier-evenementen die ze bijwoonden. Na het winnen van ESL One Keulen kreeg het team de Intel Grand Slam. Maar ze kwamen de rest van 2019 tekort. Het team van Evil Geniuses werd beroemd.

Tijdens de lange herfstmaanden leidden Maikil Golden Selim van Fnatic en Peter Stanislaw Jarguz van EG hun teams naar huis het spek. Fnatci won DreamHack Malmo terwijl EG won bij IEM New York en I-League.

Aan het einde van het jaar bracht Astralis de nummer één terug. Ze wonnen de BLAST Global Finals en de IEM Beijing.

< span style="font-size:11.0pt">Wie is het beste team aller tijden?

Astralis is tot nu toe het beste CS:GO-team aller tijden. Sinds 2016 is de Deense kern competitief gebleven op het gebied van eSports. Hun fanbase verdubbelde na het winnen van ELEAGUE Atlanta.

Begin 2018 vervingen ze Markus Kjaerbye. Bijna 5 jaar lang behaalde het team in Counter Strike: Go Offensive de meeste Major-overwinningen. Meer nog, ze hebben in totaal $ 8.000.000 verdiend.

Wat de Deense kern anders maakt dan andere, is dat ze met een onvergelijkbare stijl spelen. Ze zijn ook in staat om het gebruik van granaten tot het uiterste te drijven.

Ondanks de tragische nederlagen en zware verliezen, keert Astralis terug, waardoor ze het beste team aller tijden zijn.

More posts