Wie zijn de beste helden in Hearthstone?

Hearthstone heeft veel helden waarmee je kunt spelen om kampioen te worden. Als je nieuw bent in deze game, ben je misschien in de war over wie de beste helden in Hearthstone zijn. Maak je geen zorgen, want het volgende is een lijst met de beste helden die je kunt proberen.

< span style="font-size:14.0pt">Het beste van de beste helden in Hearthstone < /span>

Tier 1 bevat de beste van de beste helden voor Hearthstone. Ze zijn extreem sterk en kunnen je grote troeven bieden om je spel te spelen.

  • Dancin' Deryl

Dancin' Deryl is beschouwd als een van de moeilijkste helden in Hearthstone. Het kan belangrijke verbeteringen voor minions opleveren. Je moet echter de kunst van zijn dans beheersen om de buffs effectief te landen. U kunt de voorkeur geven aan tokengeneratoren zoals Murloc Tidehunter en Alleycat om meer minions te krijgen die u kunt verkopen.

  • Yogg-Saron, het einde van de hoop

Yog-Saron kiezen , Hope's End kan u 2 voordelen opleveren. Het kan je opgepoetste minions bieden die je ongeschonden naar het midden van de game kunnen helpen. Bovendien is het de enige held die een minion kan rekruteren voor slechts 2 goudstukken.

  • Aartsschurk Rafaam

Deze held is een meester in het verkrijgen van nuttige minion door ze van andere spelers te kopiëren.

  • Tirion Fordring

Als u een unieke held, Tirion Fordring kan een goede optie zijn voor Battlegrounds. Het kan minions buffen die niet gebonden zijn aan een van de game-stammen. Met deze held kun je rommel in monsters veranderen.

  • Edwin VanCleef

Edwin VanCleef kan bieden jij een goedkope en krachtige buff. Als je meer minions koopt, kun je grotere buffs ontvangen. Het heeft een heldenkracht die zelfs die moeilijk te verbeteren minions kan buffen. Met Edwin VanCleef kunt u belangrijke activa zoals Scavenging Hyena, Baron Rivendare of Mama Bear beschermen. Daarmee kunnen ze gezonder zijn en de strijd overleven.

  • AF Kay

A.F. Kay heeft de eerste 2 beurten niet de mogelijkheid om minions te kopen. Ondertussen kun je de minions die je van Tavern krijgt invriezen. De kracht van de held is drie geworden, wat een krachtige piek is. De held kan gratis 2 minions ontdekken. Deze minions komen uit Tavern Tier 3. Een ander voordeel van de held is dat hij de eerste held was die Floating Watcher of Cobalt Guardian vond.

Ben je klaar om genieten van een succesvol spel met Hearthstone? Dan is het tijd voor jou om een ​​van de beste hierboven genoemde helden te kiezen. Daarmee heb je meer kansen om te winnen en geweldige beloningen te krijgen. Het helpt ook om je vaardigheden in het spel onder de knie te krijgen.

More posts