Alles wat u moet weten over APEX LEGEND

Alles wat u moet weten over APEX LEGEND

Wie is Lifeline?

Lifeline is een van de personages in Apex Legend. Ze heeft haar tactische vaardigheid om de drone te genezen. Ze belt gewoon Drone of Compassion om de teamgenoten in de buurt automatisch te genezen.

Wat is het passieve vermogen van Lifeline?

Passieve vaardigheid van Lifeline is voor medische zorg, die wordt beschadigd in een gevecht. Het geneest minstens 25% sneller omdat ze haar teamgenoten beschermt en uit de schildmuur komt.

Wat is de ultieme kracht van Lifeline?

De ultieme kracht van Lifeline is om een ​​hoge genezingskracht te geven. Ze kan de pod gemakkelijk laten vallen voor meer kwaliteit als haar defensieve beschermer of uitrusting.

Lifeline-speelstijl

De hoofdrol van Lifeline is een ondersteunend personage in Apex Legend. Ze geeft bescherming aan haar teamgenoten en andere co-personages, en ze kan gemakkelijk snellere revives maken voor een hoogwaardige bonus om de uitrusting van je squadron te hebben.

Je zult merken dat in de Apex Legend genezing een van de belangrijkste aspecten is om het level te overleven. Je hebt de benodigde extra zorgpakketten terwijl je teamgenoten er vaak niet voor zorgen. Lifeline is degene die zich concentreert en van plan is het karakter ervoor te nemen. In elk gevecht heb je schild en bescherming nodig, en ze kan het je geven zoals jij haar kiest.

Wie is Mirage?

Mirage wordt gedownload na het behalen van punten voor ten minste 700 Apex Legend-punten in de game op basis van de opgegeven niveaus die je gaat spelen.

Hij beschreef en overwoog Holografische Tricker die je teamgenoten het meest nodig hadden. Het heeft een verscheidenheid aan krachten waarbij de vijanden mogelijk zijn losgekoppeld terwijl ze tegen Mirage vochten. Mirage kan de vijanden gemakkelijk misleiden.

Wat is de tactische vaardigheid van Mirage?

De tactische vaardigheid van Mirage is Psyche uit. De vijand krijgt een holografische kaart om de plaats te verwarren.

Wat is het passieve vermogen van Mirage?

Het passieve vermogen is dat het de vijanden automatisch kan lokken nadat ze zijn neergehaald.

De kracht van Mirage Ultimate

Mirage kan de vijanden gemakkelijk misleiden en verwarren door de verdwijningsact kracht bij te zetten.

Wat is de speelstijl van Mirage?

Mirage is een van de meest gekozen personages in Apex Legend, omdat ze haar vermogen om de vijanden af ​​te lokken of te verwarren uitbeeldt. Wanneer de vijanden in de buurt zijn tijdens de zoektocht naar glorie, kan ze het volgen in slechts een seconde verwarren. Ze heeft gekozen als een van de toppersonages in de Apex Legend.

More posts