Apex - Apex: wat is een neutraal zorgpakket?

Veel fans van de game Apex hebben een dagelijkse uitdaging gekregen waar ze achteraan moeten krabben. De game vraagt ​​​​hen om twee neutrale zorgpakketten in hun wedstrijd te plunderen, maar velen weten niet wat dat is. Er is niets in de gids dat hen helpt te identificeren hoe iemand eruit ziet, dus het is een raadspel over wat er moet gebeuren.

Kijk op de prikborden

Als je op een Apex-prikbord gaat, zijn er op zijn minst een handvol berichten waarin wordt gevraagd naar de uitdaging van het neutrale zorgpakket. Spelers werken samen om erachter te komen waar de game om vraagt. Er zijn veel zorgpakketten die tijdens het spel vallen, maar ze zijn niet per se neutraal. In eerste instantie was het mogelijk dat dit een bug in Apex was. Misschien was er niet zoiets. Is dit pakket helemaal verzonnen? Wekenlang dachten velen dat dat het geval was.

Na enkele maanden proberen dit uit te zoeken, lijkt er misschien een antwoord te zijn. Eindelijk! Gebruikers op speelborden zijn naar buiten gekomen om te definiëren wat wordt bedoeld met een neutraal zorgpakket. Na uren van vallen en opstaan, hebben gamers ontdekt dat ze vrachtbots of buitdozen van het hoogste niveau zijn. Dit is iets dat zo specifiek is dat je het gemakkelijk over het hoofd ziet als je er niet naar op zoek bent. De makers van games hebben deze uitdaging ongetwijfeld met opzet moeilijk gemaakt. Gamers moeten het erover eens zijn dat het heel lonend is als je erachter komt wat er nodig is.

Een hele uitdaging

Zodra je een van deze hebt gevonden, is het niet genoeg om het hele pakket mee te nemen. Je moet het openen en plunderen. Neem alleen items die niet-essentieel zijn, geen items die je nodig hebt om onmiddellijk te overleven. Zodra Apex van mening is dat je de uitdaging correct hebt voltooid, kun je dit bevestigen door naar je dagelijkse uitdagingen te kijken. Na het uitvoeren van de test kun je de volgende dag doorgaan naar de volgende uitdaging.

Het is duidelijk dat het niet gemakkelijk is om een ​​dagelijkse uitdaging af te werken. Veel gamers weten wat zorgpakketten zijn, maar ze wisten niet wat neutraal was. Zodra werd bevestigd dat de loot boxes op blauw niveau neutraal zijn, gaat het vanaf hier soepel. Naarmate je verder komt in het spel, zijn er andere uitdagingen die deze bevatten, dus het obstakel wordt een beetje gemakkelijker als je eenmaal weet wat er nodig is.

More posts
12 maart 2022

CS:GO-ranglijstsysteem

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het spelen van Counter-Strike: Global Offensive. Het rankingsysteem is een goed begin. Hoe werkt het? Nou, het helpt liefhebbers om hun spelniv...
Read more