Apex Legends – Hoe Revenant te spelen

Revenant is een van de latere toevoegingen aan het pantheon van legendes om de King's Canyon-gevechtsarena te sieren. Revenant ziet eruit alsof Pathfinder was ontworpen door Hideo Kojima, en is een nachtmerrieachtige robotmoordenaar, compleet met stalen skelet en dreigende gele ogen.

De robot heeft een zeer genuanceerde vaardighedenkit en is niet het type held dat je zomaar kunt oppakken en rennen met. Hij vereist een beetje geduld om goed te worden met, en toewijding aan het personage.

Revenant's kit is volledig gebaseerd op een hyper-agressieve speelstijl, gebaseerd op het principe van botsen op je tegenstander met brute kracht. Hoewel Wraith deze speelstijl voor een solospeler handhaaft, is Revenant echter veel beter wanneer hij wordt gebruikt als onderdeel van een hyperagressief team.

Het passieve van Revenant is stalker. Met deze vaardigheid is de hurksnelheid van Revenant hetzelfde als zijn loopsnelheid, wat prettig is. Deze vaardigheid blinkt echter echt uit in het feit dat Revenant muren en obstakels kan beklimmen die twee keer zo hoog zijn als andere legendes, waardoor hij grote mobiliteit heeft om vijanden snel vanuit onverwachte hoeken te verplaatsen en te raken.

Zijn triggerbare vermogen is stilte. Degenen die MMORPG's of MOBA's hebben gespeeld, moeten bekend zijn met deze term. Stilte werkt zoals het in die genres doet, waardoor de betrokken partijen gedurende de duur ervan geen vaardigheden kunnen activeren. De stilte van Revenant doet echter iets meer. Het wordt op exact dezelfde manier naar een granaat gegooid en duurt tien seconden. Vijanden die zich binnen het bereik van het apparaat bevinden, krijgen 11 schade terwijl ze in de buurt zijn, en als ze eenmaal door de stilte zijn geraakt, duurt de vaardigheidsvergrendeling de volledige 10 seconden.

Stilte heeft echter een kleine straal, waardoor het moeilijk te gebruiken is zonder enige ervaring. Het is echter een verdere aanvulling op het hyperagressieve teamspel, waarbij je een van deze eruit gooit voordat je gaat duwen, waardoor onaangename verrassingen van bijvoorbeeld een Bangalore of Gibraltar worden voorkomen. Het heeft ook enig nut als een crowd control-optie, waardoor je knelpunten, bepaalde delen van dekking en deuropeningen kunt blokkeren.

Het ultieme van Revenant is echter waar de echt ervaren spelers kunnen schitteren. Het wordt de dood totem genoemd. Wanneer geplaatst, kan uw team ermee communiceren om naar de zogenaamde schaduwmodus te gaan. Het duurt 30 seconden, en wanneer het wordt gebruikt, kunnen je teamgenoten schildschade negeren, bovendien, wanneer iemand sterft in de schaduwmodus, worden ze teruggezet naar de totem met een minuscule hoeveelheid gezondheid.

Spelers laten echter wel een spoor achter over waar de totem zich bevindt wanneer deze wordt gebruikt. Om het meeste uit deze vaardigheid te halen, kun je het laat in de game voor een teamgevecht neergooien, zodat je de vijand gewoon hyper-duwt en je een korte kans op herstel krijgt als je het gevecht verliest voordat ze de locatie hebben gevonden van de totem.

Als je deze vaardigheid op de juiste manier gebruikt, win je gemakkelijk het spel, maar je moet ze gebruiken in combinatie met een getalenteerde en gecoördineerde team om het meeste uit het effect te halen.

More posts