Apex Legends – Hoe speel je Wraith

Wraith is een van de meest populaire Apex Legends-voedingen die er zijn en dat al sinds het begin van de game. Ze is overal de go-to voor edgelords; ze is echter veel opmerkelijker omdat ze een uitstekend personage is voor de ervaren solo-speler.

Omdat Apex een trio-spel is, zonder permanente solo's, blijven getalenteerde spelers zonder team vaak hoog en droog achter als het op spelen aankomt, moeten ze hun teamgenoten op hun schouders gooien om over de finish naar de overwinning te ploeteren.

Daar is Wraith voor ontworpen. Haar uitrusting is gebouwd om slimme en bekwame spelers in staat te stellen zelf rond vijandelijke squadrons te dansen, in en uit positie te weven, te slim af te zijn en uiteindelijk de vloek te zijn van het bestaan ​​van veel spelers.

Wraith's Kit

In de leegte is Wraiths primaire vaardigheid. Wanneer je het activeert, wordt de wereld grijswaarden en betreed je een ander bestaansniveau. Je wordt moeilijk te herkennen en onkwetsbaar voor schade en effecten. Je kunt echter geen vijanden zien. Het duurt drie seconden en heeft een afkoeltijd van 35. 

Voor het ongetrainde oog klinkt drie seconden onoverwinnelijkheid waar je een vijand niet kunt zien onzin. Voor een ervaren FPS-speler lijkt het de hemel. Drie seconden is alles wat nodig is om een ​​bepaalde rotatie te maken, uit een slechte plek te komen of een vijand te omsingelen, en zelfs als je ze niet kunt zien, bezit een speler die goed genoeg is het vermogen om te voorspellen en te weten waar hun vijanden zijn en waarschijnlijk zijn.

Wraith's ultieme heet dimensionale kloof en is niet zo sterk voor vuurgevechten als in de leegte, maar het heeft een groot nut als het gaat om het helpen van je team, en dat is waar het bij Wraith om draait, het spel in je eentje winnen.

Met deze vaardigheid kan Wraith een portaal activeren, waarbij het ene uiteinde wordt geplaatst wanneer ze het activeert en het andere wanneer ze eindigt het, tot 100 meter afstand. Wanneer je de portal plaatst, ontvang je een snelheidsboost van 25%, maar je kunt je wapens of items niet gebruiken. Die snelheidsboost zorgt echter voor een aantal lastige spelen in de juiste omstandigheden.

Als je door het ene uiteinde van de portal reist, teleporteer je vijf keer zo snel naar het andere uiteinde. Je bent hierbij onkwetsbaar, maar laat wel een paar seconden een blauw spoor achter, dat je positie kan verraden.

De mogelijkheid is beter geschikt voor ondersteuning. Stel bijvoorbeeld dat je teamgenoten ten onder gaan in de storm. Plaats je portaal op de rand, ren er doorheen en plaats het andere uiteinde aan hun voeten, breng ze weer tot leven en jullie teleporteren allemaal naar buiten voordat je sterft.

De mogelijkheid heeft een oplaadtijd van 150 seconden.

Wraith heeft twee passives. De eerste is laagdrempelig. Dit maakt Wraith moeilijker te raken, gecombineerd met haar kleine hitbox. Als gevolg daarvan loopt ze echter vijf procent extra schade op.

De tweede zijn stemmen uit de leegte. Hiermee begint Wraith een interne stem te horen die haar vertelt of een vijand op haar gericht is, of dat er een val in de buurt is. Dit is een geweldige vaardigheid die voorkomt dat je wordt overvallen of geflankeerd, en als je een vooraf gemaakt team hebt, kun je die informatie gemakkelijk met hen delen.

More posts