Battlegrounds van Player Unknown

Player Unknown's Battlegrounds

Goed nieuws, het is al beschikbaar in iOS en Android. Tijdens en na de lancering langszij werd er over gedebatteerd door Fortnite Battle Royal. U kunt beide naar pc converteren.

Gratis te spelen

PUBG Mobile is gratis gemaakt om te spelen door videogamers. Het is geüpgraded en heeft zijn nieuwe manier om opnieuw sterker te worden en snellere cosmetische beloningen te verdienen. Niet alleen beloningen, maar je verdient ook BP terwijl je wedstrijden speelt. Als je meer punten hebt verdiend, kun je die punten gebruiken om je eigen wapens te maken. U kunt nog steeds ExP-punten verdienen. Je vitaliteit wordt verhoogd naarmate je elke dagelijkse missie voltooit door met verschillende wedstrijden te spelen. Je EXP wordt hetzelfde verdiend en je kunt het gebruiken om permanente accountfuncties te ontgrendelen, zoals het vormen van een avatar en je niveau onmiddellijk te verhogen.

Aanpasbare bedieningselementen

Normaal gesproken moeten alle telefoons die nodig zijn voor deze game een touchscreen hebben. U moet de standaardconfiguratie gebruiken, zoals het verplaatsen van uw virtuele stuurknuppel en het gebruik van uw vingers, vooral de duim, om te bewegen voor uw doel. Het vuur is in de buurt van bezienswaardigheden en je virtuele back-ups bevinden zich aan de linkerkant. Je moet je op je gemak voelen met de positie en lay-outs, zodat je leunend en het zien van het hele spel geweldig zou moeten zijn.

Maar als u zich niet op uw gemak voelt, kunt u het formaat wijzigen en lay-outs wijzigen door ze eenvoudig te verschuiven. U kunt ook zelf op pad gaan. Maar als de lay-outs intuïtief zijn, moet u dat niet doen.

Automatisch kiezen gebruikt

De meeste bedrijven in mobiele games en videogames bieden automatisch automatische pic-functies. Ze kunnen wapens, bepantsering, genezingssysteem, geweren en helm verzamelen naarmate het spel vordert. U zult misschien merken dat uw arm zal worden uitgerust en er snel aan zal worden bevestigd. Al deze automatisering zal je enorm helpen met je betere inventaris.

Kritieken, recensies en feedback

De meeste gamers klagen dat het vervelend wordt als ze geen headset dragen. Ter compensatie verbetert het PUBG-bedrijf nog veel visuele informatie die u zou overbrengen tijdens het spelen. Het heeft zijn hitmaker in het midden van je scherm, die de richting kan bepalen van waaruit je wilt schieten. Op de minikaart kun je daar ook de richting van de kogel vinden, je vijanden en het algemene gebied om te schieten. Het wordt aanbevolen om je paar oordopjes te gebruiken. Het kan ook enkele andere spelers volgen en je veilig van hen verwijderen.

More posts