Beste Apex Legends-personages die je nu zou moeten gebruiken

Dus... je bent vrij nieuw in de wereld van Apex Legends-gamingwereld en hebt de beste keuze voor je personage nodig? Wij komen misschien van pas! Ontdek of deze populaire personages in Apex Legends ideaal in je spel passen!

1. Bloedhond

Bloodbound staat bekend als een technologische tracker en is een van de meest agressieve personages van Apex Legends. Het is uitstekend in het snel sluiten van afstanden en het jagen en afmaken van gewonde vijanden. Dankzij de tactische vaardigheid Eye of the Allfather kun je verborgen aanwijzingen, vijanden en vallen in gebouwen zien.

2. Wraith

Interdimensional Skirmisher Wraith is met name ideaal voor beginnende spelers die de voorkeur geven aan hinderlagen. Zijn passieve vermogen geeft je essentiële kennis van het slagveld. De ultieme kracht is perfect voor het opzetten van vallen of hinderlagen, en het tactische vermogen stelt je in staat om amuses op te zetten en te ontsnappen.

3. Reddingslijn

Met een unieke tactische vaardigheid D.O.C. Heal Drone en Lifeline staat in de volksmond bekend als de beste genezer in Apex Legends. Het zorgt ervoor dat je team de hele wedstrijd overleeft. Het kan ook bondgenoten reanimeren, experts ondersteunen, consistentie herstellen en wapens dragen. Lifeline is het meest geschikt voor teamspelers die frontlinies willen vermijden en de groep de nodige ondersteuning van achteren willen geven.

4. Bangalore

Bangalore is je beroepssoldaat, hoogstwaarschijnlijk het ervaren legendepersonage in het spel. Haar lanceervermogen omvat het flankeren van vijanden, het ontwijken van vijanden, het herleven van bondgenoten en het terugtrekken. Kan een ideale optie zijn als jij of iemand in je groep als Bloodhound speelt.

5. Padvinder

Spelers die de kaart willen leren en beheersen, kunnen op Pathfinder vertrouwen om een ​​winnende match te bereiken. Dankzij het passieve vermogen kunnen spelers onderzoeksbakens scannen om de volgende ringlocatie te bepalen, terwijl het tactische vermogen hem in staat stelt vijanden dichtbij te trekken of snel te bewegen.

6. Mirage

De mogelijkheden van Mirage omvatten het ontwikkelen van diversiteitstactieken, het verwarren van vijanden, het gebruiken van lokvogels om het vuur van je vijand te lokken, het flankeren van de vijand en het verbeteren van de overlevingskansen. Mirage past ook goed bij solospelers.

7. Octaan

Hoewel Octane een sympathieke persoonlijkheid heeft, zou een van die legendes moeten zijn die je in Apex Legends moet gebruiken. Meestal gevierd voor agressieve gameplay. Ideaal voor het herpositioneren van een heel team, plus bewegingssnelheid van de versterker en biedt gezondheidsregeneratie en snelheidsboost tijdens constant in en uit de strijd springen.

8. Gibraltar

Gibraltars passieve, tactische en ultieme vaardigheden zijn allemaal nuttig voor een team, of het nu gaat om het ondersteunen van beschermde aanvallen op je vijand of om de defensieve vaardigheden te voeden. Hij is een meester in verdedigend spel met een duidelijk gefocuste rol en uitstekende tankcapaciteiten.

9. Bijtend

Bijtende en zijn bussen zijn vooral dodelijk in kleine of kleine ruimtes. Met zijn capaciteiten kunnen gamers verschillende vallen opzetten voor een hinderlaag. Bovendien heeft het een mooi AoE-gif- en schade-effect dat de visies van vijanden beïnvloedt. Je kunt de Nox-gasgranaat van grote afstand inwerpen en zelfs een enorm gebied bestrijken.

10. Wattson

Teamspelers die vijanden willen uitstellen om zich te concentreren op het afvuren, realiseren zich misschien de waardevolle voordelen van het gebruik van Wattson als een Apex Legends-personage. Het beschadigt en vertraagt ​​vijanden met een hek, bestuurt gevechten met vaardigheden, weerlegt munitie en versterkt schilden met ultiem.

More posts