Beste Fortnite-spelers van 2020

In 2011 kondigde Epic Games aan dat ze Fortnite aan het ontwikkelen waren. Zes jaar later vond eindelijk de langverwachte release van het gamingplatform plaats. Tegenwoordig is het moeilijk om de game-industrie voor te stellen zonder de Battle Royale.

Sinds de release van Fortnite drie jaar geleden is het een fenomeen geworden onder professionele sportteams en amateurgamers. Het is dus normaal dat de meeste eSports-spelers populair zijn geworden.

Wie zijn de top 5 Fortnite-spelers over de hele wereld? Maak je geen zorgen! U bent bij ons aan het juiste adres!

< span style="font-size:11.0pt">Tyler Ninja Blevins - Op 27-jarige leeftijd heeft Tyler Blevins voortdurend succes gehad in Fortnite . Onder de Twitch-streamers is Blevins een van de meest populaire. Momenteel heeft Blevins onder Luminosity Gaming ongeveer 22 miljoen abonnees op YouTube en duizenden live kijkers. Hij verscheen op Ellen en The Tonight Show met Jimmy Fallon. Hij was ook te zien in ESPN.

< span style="font-size:11.0pt">Turner Tfue Tenny - Een Twitch-streamer, Turner Tfue Tenny, is een van de meest controversiële Fortnite-spelers. Hij werd beroemd door het streamen van gameplay van PlayerUnknown's: Battlegrounds, H1Z1 en Fortnite. Naast 6 miljoen Twitch-volgers heeft Tenny 10 miljoen abonnees op YouTube. In 2018 plaatste hij het record van 57 kills voor een enkele wedstrijd.

< span style="font-size:11.0pt">TSM Myth - Met miljoenen Twitch-volgers heeft TSM Myth een sterke en brede fanbase . Naast Twitch droeg YouTube bij aan zijn populariteit. TSM Myth wordt de Architect genoemd en staat bekend als een gamebouwer omdat hij in staat is om elke wedstrijd te veranderen. Afgezien van Fortnite, doet hij ook aan merchandise en branding.

< span style="font-size:11.0pt">FaZe Cloak - Een andere populaire Fortnite-speler is Dennis FaZe Cloak Lepore. Met zijn jarenlange ervaring in eSports is FaZe Cloak een van de beste spelers ter wereld. Hij wordt ook genoemd als een uitstekende shot-caller vanwege zijn ongelooflijke prestaties in verschillende wedstrijden. Hij woont momenteel in Austin, Texas.

< span style="font-size:11.0pt">TSM Hamlinz - TSM Hamlinz is een andere ongelooflijke Fortnite-speler. TSM Hamlinz wordt beschouwd als de op één na beste bouwer in de Battle Royale-game en heeft een van de hoogste winstpercentages. In tegenstelling tot de andere eSports-enthousiastelingen werd Hamlinz beroemd sinds 2013 voordat Fortnite op de markt werd geïntroduceerd. Al op jonge leeftijd wordt hij erkend als een getalenteerde gamer. Afgezien van Fortnite is hij een Call of Duty & Halo-speler in de industrie.

Andere beroemde Fortnite-persoonlijkheden zijn TSM Daequan, High Distortion, FaZe Jaomock, Dakotaz, Nick Eh 30 en meer.

More posts
12 maart 2022

Juiste rotatie in DOTA 2

Ben je verbaasd over hoe professionele teams in DOTA 2 het spel blijven winnen? Naast de implementatie van de juiste strategieën, is er ook een belangrijke factor dat deze professionals rotatie gebrui...
Read more