Beste Legends en Teamcomps in Apex

Apex Legends is een Battle Royale-game met een verscheidenheid aan personages, evenementen, verzamelobjecten en zelfs een nieuwe kaart. De hoofdspelmodus is gecentreerd rond 20 teams van drie, die allemaal strijden om de overwinning. Dit maakt de selectie van het personage dat je wilt gebruiken des te belangrijker, omdat je team op jou vertrouwt om te presteren tegen de 57 andere strijders.

 

Ontwikkelaars Respawn heeft er goed aan gedaan zoveel unieke karakters te creëren, allemaal met hun eigen persoonlijkheden en achtergrondverhalen. Er zijn momenteel 12 Legends beschikbaar en elk seizoen wordt er een nieuwe geïntroduceerd. Als je wat tijd buiten de gerangschikte competitiemodi doorbrengt, kun je bekend raken met de verschillende personages en hun vaardigheden.

 

< span style="font-size:12.0pt">Ken de klasse van je legende

 

Er zijn vier klassen beschikbaar in Apex en alle Legends zijn toegewezen aan een van deze vier klassen. De klassen zijn Offensive, Support, Recon en Defensive. Het hebben van de juiste balans in een team is cruciaal, waarbij het gunstig is om één aanvaller en de twee andere teamgenoten te hebben die hen complimenteren.

 

Omdat alle Legends beschikbaar zijn en ze in verschillende klassen zitten, zijn hier alle Legends en de klasse waartoe ze behoren:

 

  • Aanstootgevende klasse: Octane, Bangalore, Wraith, Mirage en Revenant
  • Ondersteuningsklasse: Pathfinder en reddingslijn
  • Verdedigingsklasse: Gibraltar, Wattson en bijtend
  • Recon-klasse: Crypto en bloedhond

 

Al deze Legends zijn geweldig als ze op de juiste manier worden gebruikt en in een goed opgezet team. Zorg er daarom voor dat je bekend raakt met het personage van je keuze en bouw een goed team om hen heen om het beste uit hen te halen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Beste Apex Legends Team Comps

 

Je team bouwen in Apex is een van de spannende aspecten van het spel. Er zijn zoveel mogelijke combinaties van een team die gemaakt kunnen worden, en allemaal met een goede kans op succes als de spelers bekend zijn met hun Legends. Er zijn echter enkele teamcombinaties die de spelers de meeste kans op succes geven. Wanneer de Legends in deze combinaties hun vaardigheden, algemeen spel en rangorde combineren, kunnen ze soms bijna niet te stoppen blijken te zijn. Dit zijn de beste teamcombinaties in Apex, in willekeurige volgorde:

 

  • Hoge Tier en Gezondheid: Wraith, Lifeline en Pathfinder
  • Extreme snelheid: Pathfinder, Octane en Wraith/Bangalore
  • Tricky valstrikken: Bangalore, Wattson en bijtend
  • Strategie en bedrog : Mirage, Bloodhound en Crypto
  • Synergy-team: Wraith, Lifeline en Bloodhound/Bangalore

 

Als je een van deze teams gebruikt, zou je de boost moeten voelen die ze hebben en de manier waarop de Legends elkaar aanvullen. Het gebruik van een van deze teams vergroot zeker je kansen om die overwinning te claimen die je zoekt

 

< span style="font-size:12.0pt">Het komt erop neer

 

Het gebruik van het juiste team heeft een grote invloed op hoe goed je presteert in een teamspel als Apex. Ervoor zorgen dat je team elk van de spelers en hun speelstijlen perfect aanvult, is erg belangrijk voor het behalen van succes. Kies dus het team waarmee je het beste gaat presteren, maar vooral het meeste plezier beleeft en ga voor die overwinningen.

More posts
12 maart 2022

Top 2 helden in DOTA 2

Bij het spelen van een online game zijn verschillende personages, avatars of helden betrokken. Al deze bieden de spelers een uitzonderlijke spelervaring. Een van de beste online games die helden en pe...
Read more