Beste Rainbow Six-operators

Het is meer dan vijf jaar geleden dat Rainbow Six Siege werd uitgebracht, en elk jaar voegen ze meer operators toe om te schudden het spel op. Momenteel zijn er 58 operators, exclusief Recruit, die zijn gecategoriseerd en gelijk verdeeld in twee posities: aanvallers en verdedigers.

 

Als je de in-game valuta moet gebruiken om ze te ontgrendelen, ben je misschien geneigd om operators te kiezen die de komt het meest ten goede aan de samenstelling van het team en je eigen speelstijl. Dit zijn onze meest aanbevolen operators onder de huidige meta.

 

Aanvallers

 

Ash

 

Sinds Rainbow Six Siege werd uitgebracht, was Ash een van de meest populaire keuzes vanwege haar veelzijdigheid. Met haar drie snelheden is ze een pure rusher, uitgerust met een van de beste geweren, de R4-C, met een hoge vuursnelheid en schade-output met een lage terugslag. Ze heeft ook een doorbraakgereedschap, de M120 CREM, die wordt geleverd met twee ladingen, waarmee ze deuropeningen en ongewapende muren kan vernietigen.

 

Hibana

 

Uitgerust met de X-KAIROS is Hibana een van de meest effectieve inbreukmakers. Haar gadget heeft 18 schoten die een gat kunnen blazen door versterkte muren, de grootte hangt af van het aantal pellets dat je besluit af te vuren. De enige tekortkoming is dat het langer duurt om haar gadget te activeren, dus het kan worden uitgeschakeld. Ze is een operator met drie snelheden en heeft ook een van de beste aanvalsgeweren, de Type 89F.

 

Thermiet

 

Met de twee Exothermic Charges waarmee hij komt, is hij een operator wiens enige taak het is om versterkte muren te vernietigen. De Brimstone BC-3 opent binnen drie seconden een enorm gat in de muur waarop hij is geplaatst, waardoor een nieuwe beloopbare toegang tot de kamer ontstaat.

 

Buck

 

Met zijn onderhangende jachtgeweer genaamd "Skeleton Key", is hij een operator die bedoeld is voor snelle doorbraken, aangezien zijn jachtgeweer kan vernietigen onversterkte oppervlakken. Het vermogen om ongelooflijk snel nieuwe schiethoeken te creëren, is wat Buck tot een van de beste operators maakt, omdat het verticaal spelen mogelijk maakt dat niet veel operators bieden.

 

Verdedigers

 

Bandit

 

Algemeen gekozen om harde overtreders zoals Thermite en Hibata tegen te gaan, zijn vermogen is om de gadgets van de aanvaller te vernietigen. Zijn Shock Wire is snel genoeg om exotherme ladingen te vernietigen terwijl ze worden geplaatst met behulp van geluidssignalen. Zijn unieke gadget heeft vele toepassingen en daarom is deze operator zo veelzijdig.

 

Mozzie

 

Mozzie is uitgerust met de Pest Launcher, een gadget dat de vijandelijke drones hackt om ze je eigen te maken. Deze gadget beperkt de informatieverzameling van het andere team en vergroot tegelijkertijd die van jezelf. Hij heeft ook een van de beste keuzes in primaire wapens, waardoor hij een schadedealer met nut is.

 

Jäger

 

Zijn unieke gadget, het actieve verdedigingssysteem "Magpie", onderschept levende granaten en gadgets voordat ze ontploffen. Hij wordt geleverd met drie ADS beschikbaar per ronde, en ze kunnen op muren of vloeren worden geplaatst. Ze kunnen elk één projectiel onderscheppen voordat ze zichzelf tien seconden lang tijdelijk uitschakelen.

 

Pulse

 

Met de HB-5 hartsensor die vijanden door obstakels heen detecteert, is hij een operator die gespecialiseerd is in het verzamelen van informatie over aanvallers. Zijn tekortkoming is dat hij niet kan communiceren wat hij ziet, tenzij jij en je teamgenoten met elkaar in gesprek zijn.

More posts