Beste Rocket League-auto's van 2020

Het jaar 2019 zat vol verrassingen voor Rocket League-spelers, en 2020 is daarop geen uitzondering. De auto's zijn dit jaar bijvoorbeeld functioneler en ongelooflijker. Wat zijn de beste auto's waar u rekening mee moet houden? In dit artikel gaan we dieper in op de top 5 van populairste voertuigen van 2020.

< span style="font-size:11.0pt">Octane - Zoeken naar de juiste Rocket League-auto's? Zoek niet verder dan de Octane. Het ontwerp is esthetisch en gebruiksvriendelijk, waardoor het ideaal is voor beginners. Het is beschikbaar met de juiste snelheid, intensiteit en spanning. Het is echter niet zo lang als u verwacht. Overweeg gewoon andere uitstekende alternatieven op deze lijst.

< span style="font-size:11.0pt">Dominus - De bal raken in Rocket League lijkt een eenvoudige taak. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan, en de juiste auto kan een cruciale rol spelen. Dominus zou bovenaan je lijst moeten staan. Hoewel het moeilijk te manoeuvreren is, wordt het door experts aanbevolen voor de overtreding. Wanneer geüpdatet met kwaliteitswielen en skins, ziet Dominus er cool uit. Ja, het is ingewikkeld om te manoeuvreren. Maar de RL-auto is gebruiksvriendelijker en ook geschikt voor beginners.

< span style="font-size:11.0pt">Breakout - Een ander Rocket League-voertuig van hoge kwaliteit is de uitbraak. Wat het uniek maakt van anderen, is dat het bijdraagt ​​aan een ongelooflijke opname. Het is ook getest op soepeler rijden en gemakkelijker dribbelen. De stijl is echter niet zo aantrekkelijk als je je voorstelt. Maar als je op zoek bent naar een oplossing boordevol functies, is de Breakout goed om te gebruiken.

< span style="font-size:11.0pt">Mantis - Een andere stijlvolle Rocket League-auto is de bidsprinkhaan. Net als de Octane en Dominus heeft de Mantis het ontwerp waarop u kunt bogen. Dat is niet alles! Het is gebruiksvriendelijk. Dankzij de platte en brede basis. Wat nog meer? De Mantis is mobiel. Het kan zelfs een geweldige balbehandeling bieden, waardoor het een betere optie is voor verdediging.

< span style="font-size:11.0pt">Merc - Voor auto's met gigantische afmetingen , zal Merc de nummer één optie zijn voor iedereen. Met zijn formaat is hij comfortabel om te rijden en te gebruiken. Maar het schiet tekort op het stimuleren en hanteren.

Nu je de top 5 Rocket League-auto's van 2020 kent, wat ga je nu doen? Identificeer uw behoeften en vereisten voordat u een beslissing neemt. Kies vervolgens het voertuig dat aan uw verwachtingen voldoet. Start van de Octane naar Merc. In het begin zul je wat problemen ondervinden bij het gebruik van een van de voertuigen. Met voldoende oefening kunt u ze met gemoedsrust en gemak besturen.

 

More posts