Beste World of Warcraft-klasse voor beginners

Hoewel World of Warcraft een klassiek spel is, is het een spel dat niet alleen voor veteranen van de serie is, maar ook voor beginners. Het vinden van de juiste klas voor jou kan vaak moeilijk zijn, omdat er zoveel opties voor je beschikbaar zijn. De game is een MMORPG en daarom hebben sommige klassen personages die meer vaardigheden vereisen. Dit kan er vaak toe leiden dat nieuwe fans van de serie overweldigd worden en soms de game verlaten voordat ze er zelfs maar aan beginnen. Het vinden van de juiste klas voor jou zou veel gemakkelijker moeten zijn na het lezen van dit! Laten we beginnen.

 

< span style="font-size:12.0pt">De juiste klasse kiezen

 

Tijd besteden aan het levelen van een personage dat niet geschikt voor je blijkt te zijn, kan erg frustrerend zijn bij het spelen van dit spel. Het type klas dat je kiest, moet afhankelijk zijn van je rol en van de manier waarop je het spel graag speelt.

 

< span style="font-size:12.0pt">Hunter Class

 

Als je helemaal nieuw bent in World of Warcraft, dan is de Hunter zeker de beste keuze voor jou. Jagers kunnen fungeren als hun eigen min-party omdat ze een huisdier hebben. De jager kan hun huisdieren sturen om enkele of duo-vijanden aan te vallen terwijl ze van ver aanvallen. Dit is met name gunstig in het spel, omdat het je een groot voordeel kan opleveren als je op afstand schade kunt toedelen en geen schade kunt oplopen.

 

Het hebben van een huisdier betekent ook dat je het huisdier kunt sturen om vijanden af ​​te leiden en jezelf wat kostbare tijd te geven om te ontsnappen. Dit kan het proces om door het spel te gaan veel gemakkelijker maken en kan ook het aantal keren dat je sterft verminderen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Paladin

 

Paladins zijn niet de beste keuze om een ​​tank te zijn, omdat krijgers hier beter in zijn. Paladins bieden je echter wel een veilige en gestage nivellering. Hun overlevingsvermogen is een van de beste in het spel, hoewel dit ten koste gaat van de aanvalssnelheid. Ze hebben hoge defensieve bonussen en het vermogen om zichzelf te genezen. Hierdoor kunnen ze vaak ontmoetingen met vijanden overleven die een niveau of twee hoger zijn dan zij.

 

Het gebruik van een paladijn is een geweldige manier voor een beginner om te trainen om een ​​tankspeler te worden. Deze les laat je vertrouwd raken met de mechanica van een tankachtige speelstijl.

 

< span style="font-size:12.0pt">Priesters

 

Dit is geenszins een gemakkelijke klasse om te gebruiken en vereist een goed begrip van het spel en de mechanica ervan. De priester is echter de beste klasse voor genezing. De priester stelt je in staat om genezing uit te voeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over al te veel andere factoren.

 

Priesters zijn over het algemeen gemakkelijk te verhogen in vergelijking met andere magiërs en hebben ook een hoge overlevingskans. Dit betekent dat ze een behoorlijke hoeveelheid schade kunnen opvangen. De priesters kunnen in de loop van de tijd ook wat vervelende schade aanrichten om hun normale schade aan te vullen. Het gebruik van een priester is geweldig voor zowel solo- als groepsspel.

 

< span style="font-size:12.0pt">Het komt erop neer

 

Het maakt niet uit hoe je het spel speelt, dit zijn enkele van de gemakkelijkste lessen voor beginners. Het gebruik van een van deze lessen zorgt ervoor dat je als beginner maximaal kunt genieten van het spel.

More posts