Beste overmeesterde klasse in Destiny 2

Ben je een fan van het populaire spel Destiny? Wanneer je je aanmeldt om Destiny te spelen, word je in een van de drie klassen geplaatst: Titan, Warlock en Hunter. Elk van deze klassen heeft dan een subklasse. Als je bijvoorbeeld een Titan bent, kun je een Striker of Defender zijn. Of als je een jager bent, kun je een Bladedancer of Gunslinger zijn. Het maakt niet uit tot welke subklasse je behoort, elke klasse heeft een specifiek type granaat, melee en een one-hit-kill-vaardigheid.

Afhankelijk van aan wie je het stelt, kan de vraag naar de 'best overmeesterde klasse' variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Twee klassen die de titel "beste" delen, zijn de Titan en Hunter.

Titan

Een speler die een Titan is, kan wisselen tussen Striker en Defender. Een van de beperkingen van een Titan is dat spelers halverwege een aanval direct kunnen worden gedood. In tegenstelling tot sommige van de andere klassen die precisie bieden in hun tactiele, kunnen Titans missen, wat een belangrijke zwakte is. Titanen hebben echter voordelen. Ze hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om de Fist of Havoc te lanceren; Als deze zet echter niet zorgvuldig wordt berekend en zijn doel mist, moet de speler wachten met opladen voordat hij hem weer gebruikt.

Jager

In tegenstelling tot zijn tegenhanger, de Titan, waar ze, zodra ze hun superbeweging hebben gebruikt, moeten opladen voordat ze hem opnieuw kunnen gebruiken, kan de Hunter zijn supervaardigheid gebruiken zonder te wachten om te herladen. Dit kan nuttig zijn in het spel en tijdens een wedstrijd. Niet alleen kunnen de Hunters hun Super Ability meteen opladen, maar als je in de subklasse van Gunslinger wordt geplaatst, krijg je een Golden Gun. Dit unieke wapen kan drie rondes achter elkaar afvuren. Als een ronde op je tegenstander landt, wordt deze onmiddellijk gedood. Als je geen Gunslinger bent, maar een Bladedancer, krijg je de Arc Blade. Het enige verschil tussen de Arc Blade en de Golden Gun is dat er maar één aanval per zet is, in tegenstelling tot de drie die bij de Golden Gun horen.

Het bepalen van de best overmeesterde klasse in Destiny kan discutabel zijn, vooral met de klassen en subklassen. Sommigen zouden beweren dat de Hunter gemakkelijk de meest superieure is gezien hun capaciteiten, terwijl anderen de Warlock zouden zeggen. Ongeacht je klas of subklasse, Destiny is een spel dat strategie en peer-to-peer betrokkenheid combineert. Wat kan een gamer nog meer vragen?

More posts