Beste pc-spelers in Apex Legends

Je speelt Apex Legends nu waarschijnlijk al een maand. Hoe was je ervaring? Misschien heb je wat moeite om het spek mee naar huis te nemen. Misschien kun je nog steeds niet het maximale halen uit de intense gameplay, fusie-elementen en het voortgangssysteem. Maak je dan geen zorgen meer! Je bent niet alleen. Zelfs de beste spelers van Apex Legends ondervonden dezelfde problemen, vooral wanneer ze nieuw waren in het gratis te spelen Battle Royale-spel.

Wil je wat inspiratie om perfect te concurreren met doorgewinterde Apex Legends-spelers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hier zijn enkele van de beste pc-spelers in de Battle Royale-game. Dus, zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan! Kijk eens goed naar het volgende!

< span style="font-size:12.0pt">ShivFPS

Misschien heb je wel eens van ShivFPS gehoord. Het is geen verrassing, want ShivFPS is de nummer één pc-speler in 2020. Momenteel staat de speler op 1.582 niveau. Gerangschikt als een toproofdier, heeft ShivFPS ongeveer 58.813 kills. De totale levenslange schade is ongeveer 12.838.296, wat ShivFPS tot een van de beste spelers maakt die je zou moeten navolgen. Ga naar https ://twitter.com/@ShivFPS om op de hoogte te blijven van de laatste gebeurtenissen van de speler.

< span style="font-size:12.0pt">Averageaden

Een andere ongelooflijke pc-speler in Apex Legends is Averageaden. Net als bij ShivFPS, wordt Averageaden gerangschikt als een toproofdier. Met zijn inzet om te spelen, was hij in staat om 1.631 te bereiken. De moorden zijn ongeveer op 57.318 en tellen. In termen van levenslange wereldwijde schade, is deze momenteel 12.496.376. Als je als pc-speler worstelt, denk dan aan Averageaden. Met jouw inzet en motivatie is alles mogelijk.

< span style="font-size:12.0pt">RRQ_CimCam

Een andere populaire pc-speler is RRQ_CimCam. In tegenstelling tot de andere Apex Legends-enthousiastelingen, wordt RRQ_CimCam gerangschikt als Diamond IV. Zijn niveau staat op 1.562. Met de duizenden niveaus overtrof hij zijn moorden op ongeveer 51.339. Qua schade kan hij ook concurreren met de andere getalenteerde Apex Legends-gamers. Hij heeft al 2.576, 160.

< span style="font-size:12.0pt">TSM_diegosaurs

TSM_diegosaurs is een andere pc-speler die je niet mag missen. Wat TSM_diegosaurs zo populair maakt als de andere Apex Legends-spelers, is dat hij een geweldige staat van dienst heeft. Als toproofdier is zijn niveau 1.203, terwijl zijn kills ongeveer 48.597 zijn. In termen van schade, het is ongeveer 5490, 197. voor meer informatie, ga naar zijn twitch (https://www.twitch.tv/Diegosaurs), en twitter (https:/ /twitter.com/Diegosaurs_) accounts vandaag.

Nu u enkele van de competitieve pc-spelers in Apex Legends kent, wat nu? Het is tijd om de gameplay, het voortgangssysteem en de fusie-elementen van de Battle Royale te begrijpen! Probeer het eens en zie onderweg een enorm verschil met uw ervaring.

More posts
12 maart 2022

Beste spelers in Dota 2

Dota 2 is een online multiplayer-game die veel spelers trekt. Sommige spelers worden lid van elite Dota 2-teams, terwijl anderen recreatieve spelers blijven.   Als je het geluk hebt, kun je een van...
Read more