Beste spelers in Dota 2

Dota 2 is een online multiplayer-game die veel spelers trekt. Sommige spelers worden lid van elite Dota 2-teams, terwijl anderen recreatieve spelers blijven.

 

Als je het geluk hebt, kun je een van de beste in de Dota-speelgeschiedenis worden.

 

Volgens ESports zijn dit de huidige top vijf Dota-spelers.

 

< span style="color:#0e101a">Xu “BurNing” Zhilei - Deze Dota-speler begon in 2008 en is lid van Invictus Gaming. Hij is de oprichter van Team Aster en wordt gezien als een van de beste Dota-spelers vanwege zijn vele onderscheidingen en internationale overwinningen.

 

< span style="color:#0e101a">Amer "Miracle" Al-Barkawi - Al-Barkawi is beter bekend onder zijn Dota-spelnaam Miracle . Miracle is een van de stichtende leden van OG en Nigma, waar hij momenteel voor speelt. Hoewel Miracle nog maar vijf jaar speelt, heeft hij al meer dan vier miljoen verdiend.

 

< span style="color:#0e101a">Peter “ppd” Dagger - Een 28-jarige Amerikaan, Peter Dagger of “ppd” zoals hij in de Dota-wereld bekend staat, was de oprichter van Evil Geniuses, wat leidde tot zijn International 2015-titel. Hij speelt momenteel voor Ninjas in Pyjamas en het is bekend dat hij een ondersteunende rol op zich neemt in Dota.

 

< span style="color:#0e101a">Syed "SumaiL" Hassan - Deze Dota-speler was een teamgenoot van "ppd" op Evil Geniuses, wat won de titel Internationaal 2015. Toen SumaiL de Dota-wereld betrad, werd hij als een wonderkind beschouwd omdat hij een van de jongste spelers was. Momenteel speelt SumaiL voor OG.

 

< span style="color:#0e101a">Xu “fy” Linsen - fy kan worden beschouwd als een van de beste Dota-spelers ter wereld; hij staat echter ook bekend als 's werelds beste Rubik's kubusoplosser. Deze Dota-speler staat bekend als een van de weinige supporters van het spel die twee toernooien heeft gewonnen. Momenteel speelt hij voor Four Angry Men met een totaalbedrag van meer dan twee miljoen.

 

< span style="color:#0e101a">Wat is er nodig om de beste te worden?

 

Om de beste in Dota te worden, moet je de volgende tips in gedachten houden.

 

  • Teamwerk - Dota is een strategie en planning spel; daarom, als je erover denkt Dota te spelen, onthoud dan dat het allemaal om teamwerk gaat.
  • Communicatie - gedijen als een Dota 2-speler betekent dat je kunt communiceren met je teamgenoten. Om aanvallen en strategieën goed uit te voeren, moeten Dota 2-spelers kunnen communiceren.
  • Een kaart begrijpen - Dota 2-gameplay duurt plaats op een kaart; daarom moet je, om als personage in de gameplay te gedijen, begrijpen en begrijpen hoe je naar het noorden, zuiden, oosten of westen navigeert.
  • Streef naar de doelstellingen - Missiespel is essentieel in Dota 2. Om van niveau naar niveau te gaan en ervaringspunten te krijgen, zijn doelstellingen cruciaal.
  • Ken uw rol - Ben jij een supporter , of ben je een kapitein? In Dota is het essentieel om te weten welke rol jij en je personage spelen in de doelstellingen. Als u uw rol niet kent, kan dit leiden tot miscommunicatie en misverstanden.

 

Als je Dota wilt spelen om de beste te zijn, leer dan van de besten door je speler op te bouwen en de nodige ervaring op te doen. Vergroot je vaardigheden en ga door de niveaus, en wie weet ben jij de volgende Burning of Fy Dota-speler.

More posts