Beste teamcombinaties in Apex Legends

Het bouwen van een team in Apex Legends is van cruciaal belang voor het succes van spelers. Het moet ook de juiste vechters, vallenzetters en bedriegers hebben. Dus, wat is de beste teamcombinatie om te onthouden? In dit artikel ken je de perfecte combo's om elk intens gevecht in Apex Legends te winnen.

< span style="font-size:11.0pt">Bangalore, Bloodhound & Wraith

Iedereen wil een sterk team hebben. Het bouwen van een is echter overweldigend. Maak je geen zorgen! Het agressieve trio Bangalore, Bloodhound en Wraith is een perfect schot voor jou. De synergieën van vaardigheden tussen de personages zijn ongelooflijk, waardoor je een uitstekende responstijd hebt. Maar het hangt van de situatie af. Terwijl Bangalore het zicht van de vijand kan verstoren, kan Bloodhound door muren kijken en roken.

< span style="font-size:11.0pt">Mirage, Bloodhound, & Caustic

Een ander team bestaat uit Bloodhound, Caustic en Mirage. Bij het zoeken naar een personage met gasgevulde mogelijkheden, is Caustic de beste optie. Bloodhound is populair vanwege zijn volgvermogen. Mirage daarentegen heeft effectieve misleiding of lokmiddelen. Zowel Caustic als Bloodhound kunnen ook door rook heen kijken, waardoor ze een van de beste teams zijn om vijanden te flankeren in Apex Legends.

< span style="font-size:11.0pt">Bloodhound, Pathfinder en Mirage

Het is teleurstellend dat je jezelf niet kunt beschermen tegen de vijand in Apex Legends. Maar het lange wachten is eindelijk voorbij. Met de combinatie van Bloodhound, Pathfinder en Mirage heb je een grote overlevingskans. Dat is niet alles! Je team zal de kracht hebben om te herpositioneren en aan te vallen. Met de bewegingssnelheid van Bloodhound, Tactical Ability van Mirage en enterhaak van Pathfinder kan je team aan het eind van de dag verschillende gevechten winnen.

< span style="font-size:11.0pt">Lifeline, Wraith & Glibraltar

Wil je een tankachtige teamcombinatie? Enthousiast om de overleving van je team een ​​boost te geven? Dan hebben het verdedigende lokaas en de aanval van Lifeline, Gibraltar en Wraith je gedekt. Om in de frontlinie te gaan of handel te drijven met de andere vijanden, heeft Gibraltar de passieve vaardigheid waarvan je moet profiteren. In geval van nood kan Gibraltar zijn Dome of Protection gebruiken. Om de vijand te flankeren, is Wraith een uitstekende optie. Als het erger wordt, gebruik haar tactische vaardigheid om terug te trekken van het portaal.

Het agressieve trio? De combinatie van Bloodhound, Wraith en Bangalore is een perfect shot.

De meesters van de misleiding? De line-up van Caustic, Bloodhound en Mirage komt je te hulp.

Voor effectievere en sterkere teamcombinaties, vraag je vrienden om wat verwijzingen om je tijd te besparen en gedoe tijdens het hele proces te voorkomen.

More posts